Mesajul lui Ilie Dumitrescu pentru „tricolori” înainte de România – Islanda: „Nu va fi ușor!”. Ce le cere fostul internațional elevilor lui Mirel Rădoi: „Asta vreau să vedem!”

3 săptămâni in urmă 10

Echipa națională a României întâlnește astăzi Islanda, iar elevii lui Mirel Rădoi au primit un mesaj surprinzător din partea fostului atacant Ilie Dumitrescu.

Naționala noastră are nevoie de un succes împotriva Islandei pentru a se apropia la un singur pas de calificarea la barajul pentru accederea la Cupa Mondială din 2022, din Qatar. Fostul mare atacant al echipei naționale, Ilie Dumitrescu, le-a transmis jucătorilor care vor intra pe teren că toată țara așteaptă personalitate, concentrare și atitudine din partea lor.

Echipa națională a României întâlnește Islanda joi, de la 21:45, în penultima etapă a preliminariilor Cupei Mondiale.

Mesajul lui Ilie Dumitrescu pentru jucătorii lui Mirel Rădoi

Mirel Rădoi și-a motivat deja elevii înainte de întâlnirea crucială cu Islanda, însă Ilie Dumitrescu a ținut să le transmită acestora un mesaj suplimentar. Fostul mare internațional i-a încurajat pe „tricolori” prin intermediul unei postări pe rețelele de socializare și a ținut să menționeze că formația nordicilor nu mai este atât de bună ca în urmă cu un an de zile.

„Va fi un meci greu, e și presiunea rezultatului. Islanda nu mai e cea de acum un an, care ne-a scos, dar e o echipă cu siguranță și organizare de joc foarte bună. A pierdut experiența și jucători ofensivi buni, însă e o echipă incomodă.

Eu cred foarte mult în ce s-a creat la ultimele jocuri ale noastre. Ai noștri sunt în formă bună, excelăm și în apărare, și la mijloc. Sunt convins că se vor ridica la un nivel foarte bun, dar nu va fi ușor. Cu Liechtenstein trebuie să câștigi, e clar. Primul meci e cel mai important.

Personalitate, concentrare și atitudine! Asta vreau să vedem de la voi pe teren!”, a scris Ilie Dumitrescu pe contul său de facebook.

The post Mesajul lui Ilie Dumitrescu pentru „tricolori” înainte de România – Islanda: „Nu va fi ușor!”. Ce le cere fostul internațional elevilor lui Mirel Rădoi: „Asta vreau să vedem!” appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă