Mesajul lui Dennis Man, înaintea duelului cu Topola. Cum și-a motivat colegii pentru a face un meci mare

2 months ago 4

Chindia Targoviste - Hermannstadt (vineri, ora 18:00, Digi Sport 1)

Botoşani - Shkëndija (joi, ora 18:45, Digi Sport 1)

Dennis Man, care este apt de joc, și pe umerii căruia, alături de Coman și de Moruțan, atârnă toate speranțele roș-albaștrilor, a postat un mesaj motivațional prin care speră ca tinerii săi colegi să facă un meci mare în Serbia.

"Niciodată nu te opri din luptă! Mai buni împreună!", a scris Man pe Insta Story, cu câteva ore înaintea partidei de la ora 22:00.

COVID-19 la FCSB | Lista celor infectaţi: 18 persoane testate pozitiv

În acest moment, lista celor infectaţi cu noul coronavirus la FCSB este formată din 9 fotbalişti:

Andrei Vlad - portarAndrei Miron - fundaș centralIulian Cristea - fundaș centralOvidiu Popescu - mijlocașIonuț Vînă - mijocașDarius Olaru - mijlocașFlorin Tănase - mijlocașAndrei Pandele - mijlocașSergiu Buș - atacant

De asemenea, 8 persoane din staff au fost testate pozitiv la COVID-19, plus MM Stoica, dar acesta din urmă nu este în acte oficial al celor de la FCSB.

Ovidiu Kurti - kinetoterapeutMarius Popa - antrenor de portariAnton Petrea - antrenor principalThomas Neubert - preparator fizicHorea Codorean - preparator fizicSorin Cristof - kinetoterapeutBogdan Stoica - analist videoMarius Ianuli - team-manager Etichete: dennis man , topola fcsb
Read Entire Article
Powered By Seo Tools