Mesajul lui Darren Cahill pentru Simona Halep după căsătoria cu Toni Iuruc

1 săptămână in urmă 14

Simona Halep s-a căsătorit miercuri cu Toni Iuruc, în localul soților Caramihai din Constanța, care le-au fost nași. Darren Cahill, antrenorul fostei lidere din clasamentul WTA, i-a felicitat pe cei doi proaspăt căsătoriți pe Twitter.

Simona Halep și Toni Iuruc au apărut pentru prima dată împreună după titlul câștigat de sportiva noastră la Wimbledon (iulie 2019).

De atunci, cei doi s-au mai afișat de câteva ori împreună, dar totul a fost păstrat departe de ochii presei tabloide.

În vârstă de 42 de ani, Toni Iuruc este, conform presei mondene, un milionar machidon care a mai avut de-a lungul timpului două căsătorii, ambele încheiate după scurt timp.

Simona Halep s-a logodit cu Toni Iuruc în luna iunie a acestui an, în pauza competițională pe care a avut-o din cauza accidentării suferite la gambă (la turneul de la Roma, pe 12 mai).


Mesajul lui Darren Cahill pentru Halep și Iuruc

"Cununia pentru Simo și Toni în România. Felicitări și o mare îmbrățișare pentru amândoi. Un cuplu superb. Să aveți o petrecere frumoasă cu familia și prietenii" - Darren Cahill pe Twitter.

Mesajul a fost însoțit de mai multe imagini cu Simona Halep singură, cât și cu Toni Iuruc la evenimentul din Constanța.


The official signing today of marriage for Simo and Toni in Romania❤️ Congratulations and big hugs to you both. An amazing couple. Have a great celebration with family and friends tonight! \uD83C\uDF7E\uD83D\uDC83\uD83D\uDD7A pic.twitter.com/w3tFr1oxFJ

— Darren Cahill (@darren_cahill) September 15, 2021
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă