Mesajul lui Darren Cahill pentru Novak Djokovic: ”Nu este loc de interpretări”

2 săptămâni in urmă 11

  • Campionatul European de handbal: Germania - Belarus, vineri, 19:00, Digi Sport 2

  • Bundesliga: Borussia Dortmund - Freiburg, vineri, 21:30, Digi Sport 1

"Viza lui Novak Djokvoic a fost anulată din motive de sănătate şi ordine, pe baza faptului că este în interesul public o astfel de măsură'', a anunţat ministrul Imigraţiei, Alex Hawke, în această dimineață. Darren Cahill consideră că fiecare dintre părțile implicate au o parte de vină, însă i-a trimis un mesaj destul de dur lui ”Nole”, în ciuda faptului că a anunțat că nu se bucură de situația în care se află liderul mondial.

Reacția lui Darren Cahill, după ce lui Novak Djokovic i-a fost anulată din nou viza: ”Toată lumea a greșit și a ieșit un dezastru”

"Nu. Deloc (n.r.- întrebat dacă se bucură de situația lui DJokovic). Toată lumea a greșit și a ieșit un dezastru. Novak, Tennis Australia, guvernul Victoriei, guvernul federal. Ar fi trebuit să se ia o decizie dură, ținând cont prin ce au trecut australienii. Fă-ți vaccinul și vino să joci la Australian Open. Dacă nu, poate ne vedem în 2023. Nu este loc de interpretări", a scris Darren Cahill pe contul său de Twitter.

Stilul scandinav este la el acasă. Hai în Digi Online să vezi Extraordinarele locuinţe daneze, azi de la 20:05, numai pe Digi Life!

Presa australiană scrie că echipa de avocaţi a sportivului va depune apel în instanţă și că "Nole" încă mai are șanse de a evolua la Melbourne.

Jurnaliștii din Serbia au reacționat imediat după ce au aflat decizia luată de autoritățile austaliene în cazul lui Novak Djokovic

"Vești șocante din Australia. Ministrul Alex Hawke a luat decizia de a-l expulza din țară pe Novak Djokovic! Această decizie este, fără îndoială, unul dintre cele mai mari scandaluri sportive din secolul XXI", au scris jurnaliștii sârbi de la Sport Blic.

Presa din Serbia susține că motivul real pentru care viza i-a fost anulată din nou lui Novak Djokovic ar fi de natură politică.

"Şederea nevaccinului Novak Djokovic la Melbourne şi apariţia lui la Grand Slam a fost, mai presus de toate, un PR dezastruos pentru politicienii australieni aflați la putere. Alegătorii lor trăiesc de doi ani sub una dintre cele mai stricte reguli din lume. În ciuda faptului că peste 80% din populație a fost revaccinată, Australia este o insulă, izolată de alte teritorii, așa că fiecare nou vizitator care ajunge în această țară trece printr-un control mult mai strict. Un alt aspect este că trebuie să înțelegem cum funcționează conștiința unui australian mediu. Oamenii sunt obișnuiți să respecte sistemul social-politic ordonat și funcționează după aceste reguli toată viața.

Când milioane de australieni, care trăiesc de doi ani în condiții de libertate limitată, în ciuda faptului că au fost vaccinați, anunță că un tenismen nevaccinat, chiar dacă a fost cel mai bun jucător al tuturor timpurilor și de nouă ori campion la Australian Open, va primi un permis special de a juca în țara lor, și asta după procesul în care practic a 'bătut Australia', provoacă o reacție specială în rândul oamenilor. Adăugați la asta alegerile care vin peste trei luni, iar tabloul va fi complet. Autoritățile australiene pur și simplu nu au îndrăznit să-și permită o astfel de sinucidere politică'', au mai scris jurnaliștii de la Sport Blic.

Etichete: novak djokovic , novak djokovic australian open , darren cahill , novak djokovic australia , novak djokovic viza

Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă