Mesajul lui Budescu pentru cei care îi anunţă retragerea din fotbal + Laudele aduse echipei lui Becali

1 lună in urmă 20

Liga 1: Dinamo - Chindia Târgoviște, sâmbătă, 20:00, Digi Sport 1

EHF Champions League: CSM București - Vipers, sâmbătă, 17:00, Digi Sport 1

La finalul partidei, căpitanul formaţiei din Giurgiu s-a declarat bucuros că a ajuns la 200 de meciuri în Liga 1, deşi este un număr relativ mic pentru un fotbalist cu valoarea sa, care nici nu a jucat prea mulţi ani în străinătate, în China şi în Arabia Saudită, acolo unde a ajuns la un moment dat.

Mesajul lui Budescu pentru cei care îl vor retras

Dar Budi a ţinut să le transmită celor care l-ar vrea retras repede din fotbal că are de gând să mai joace mulţi ani de acum încolo.

"În această seară ne-am propus foarte puţin şi când îţi propui puţin nu obţii nimic. Ne-am rezumat să ne apărăm ... 

Am ajuns la meciul 200. Sper să joc cât mai multe meciuri şi să mă las cât mai târziu, că tot mă văd unii lăsat. Am auzit eu!", a spus liderul Astrei.

Budescu laudă FCSB că a fost singura echipă din România care s-a pregătit în Turcia

Relaţia cu Gigi Becali pe care o are Constantin Budescu ar putea duce la transferul jucătorului la FCSB, mutare care este văzută drept una extraordinară de către fostul mare internaţional Ilie Dumitrescu. 

Întrebat de jurnalistul Viorel Grigoroiu dacă este deranjat că FCSB a reuşit să se antreneze în condiţii bune în Turcia (n.r. în timp ce echipele din România au avut parte de noroaie si sintetic), Budescu nu a avut nimic de reproşat echipei lui Becali.

"E meritul lor că au reuşit să se antreneze în condiţii cât mai bune şi au printre cel mai bune condiţii din ţară, iar asta se vede şi în rezultate".

"Un rezultat corect. Să zicem că au marcat foarte târziu şi pentru asta diferenţa este foarte mare, dar noi am încercat să ne apărăm, după care am primit acel gol şi s-a schimbat total jocul. Mai ales după ieşirea lui Găman am intrat într-o degringoladă şi asta s-a văzut. Nu meritam mai mult în această seară. Am făcut um meci prost", a mai declarat Budi. 

Video rezumat FCSB-Astra 3-0

Etichete:
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă