Mesajul în limba română transmis de Emma Răducanu înaintea plecării de la Cluj-Napoca

1 lună in urmă 16

  • Liga 1: Universitatea Craiova - Mioveni, sâmbătă, 19:00, Digi Sport 1

  • Liga 1: CFR Cluj - Voluntari, sâmbătă, 21:30, Digi Sport 1

A doua zi după meci, Emma Răducanu a plecat de la Cluj-Napoca, nu fără să transmită un mesaj, prin intermediul contului personal de Instagram.

Mesajul în limba română transmis de Emma Răducanu înaintea plecării de la Cluj-Napoca

Ciao, ciao. Mă voi odihni și voi deveni și mai bună în curând. Privesc cu entuziasm către viitor”, a scris, în limba engleză, Emma Răducanu, pe Instagram.

În finalul mesajului, Emma Răducanu a scris și câteva cuvinte în limba română: ”Mi-a plăcut mult să fiu aici, un turneu foarte bine organizat”.

Emma Răducanu a făcut două meciuri solide în primele tururi de la Transylvania Open, unde a trecut de Polona Hercog, 4-6, 7-5, 6-1, și Ana Bogdan, 6-3, 6-4, dar în sferturi nu a avut multe șanse în fața Martei Kostyuk, care s-a impus în mai puțin de o oră.

Ce urmează pentru Emma Răducanu după eliminarea de la Transylvania Open

Următorul, și ultimul, turneu la care Emma Răducanu va participa în 2021 este cel de la Linz, programat în perioada 6 - 12 noiembrie.

La competiția din Austria va participa și Simona Halep, sportivă pe care Emma Răducanu ar fi întâlnit-o în semifinalele Transylvania Open, dacă ar fi învins-o pe Marta Kostyuk.

Etichete: emma raducanu , transylvania open
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă