Mesajul emoționant al lui Sergio Busquets pentru Leo Messi la despărțirea argentinianului de Barcelona: „Îmi va fi foarte dor de tine”

2 luni in urmă 32

Mijlocașul catalan Sergio Busquets este primul jucător al Barcelonei care a decis să își ia rămas bun de la Leo Messi pe rețelele de socializare.

Atunci când toată suflarea blaugrana aștepta anunțul noului acord dintre Messi și Barcelona, visul suporterilor catalani s-a năruit după ce conducerea de pe Camp Nou a anunțat ruptura definitivă de căpitanul echipei lui Ronald Koeman.

Mesajul lui Sergio Busquets către Leo Messi, la plecarea căpitanului de pe Camp Nou: „Îmi va fi foarte dor de tine”

Sergio Busquets este primul jucător de la Barcelona care a scris un mesaj pe rețelele de socializare pentru a-și lua rămas bun de la Leo Messi, pe care l-a vizitat acasă vinerea aceasta. Mijlocașul catalan, coechipierul lui Messi din 2008 până în 2021, i-a mulțumit pentru tot și i-a transmis toată afecțiunea sa.

Acesta este conținutul mesajului său de pe Instagram, însoțit de imagini ale ambilor jucători de pe vremea când evoluau împreună:

„Încercând totuși să asimilăm totul și știind cât de greu va fi, nu pot decât să îți mulțumesc pentru ceea ce ai făcut pentru club și pentru cei care te-au însoțit în acești ani și în mod specific față de mine. Ai venit în copilărie la Barcelona și ești cel mai bun jucător din istorie, care a făcut ca acest club să crească la înălțimea pe care o merită și să facă istorie individual și colectiv.

Pot spune întotdeauna că am jucat și am împărtășit multe momente cu tine, majoritatea fiind de neuitat și am avut norocul să cresc și să mă bucur alături de tine timp de 13 sezoane. Dincolo de toate acestea rămân cu persoana și cu prietenia pe care am legat-o, îmi va fi foarte dor de tine. Nu pot decât îți doresc ție și familiei tale tot binele din lume pentru că meritați, ne vei lipsi tuturor, Leo Messi!”.

The post Mesajul emoționant al lui Sergio Busquets pentru Leo Messi la despărțirea argentinianului de Barcelona: „Îmi va fi foarte dor de tine” appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă