Mesajul emoționant al lui Cătălin Moroșanu după ce Benny Adegbuyi l-a făcut KO pe Badr Hari: „A scris istorie în această noapte”

2 luni in urmă 1

ALTELE  ·  KICKBOXING

Mesajul emoționant al lui Cătălin Moroșanu după ce Benny Adegbuyi l-a făcut KO pe Badr Hari +19 FOTO

Mesajul emoționant al lui Cătălin Moroșanu după ce Benny Adegbuyi l-a făcut KO pe Badr Hari

Articol de GSP - Publicat duminica, 20 decembrie 2020, 10:10 / Actualizat duminica, 20 decembrie 2020 10:17

Benny Adegbuyi (35 de ani) a câștigat înfruntarea cu Badr Hari (36 de ani) prin KO tehnic, în runda 3 din gala Glory 76, iar Cătălin Moroșanu (36 de ani) i-a transmis un mesaj emoționant pe rețelele de socializare imediat după meci.

După ce a declarat înainte de partidă că Benny Adegbuyi poate face o „surpriză frumoasă” și îl poate învinge pe Badr Hari, Cătălin Moroșanu a transmis un mesaj pe rețelele de socializare imediat după ce românul a câștigat înfruntarea: „Benny a scris istorie în această noapte! Bravo, Benny! Sunt mândru de ce ai realizat. Sus România!”.

Benny a scris istorie în această noapte! Bravo, Benny! Sunt mândru de ce ai realizat. Sus România! 🇹🇩

Posted by Catalin Morosanu on Saturday, December 19, 2020

„Moartea din Carpați”, unul dintre cei mai cunoscuți kickboxeri români, s-a lăsat de lupte pentru a începe o carieră în politică. La alegerile din luna septembrie, el a obținut un post de de consilier în Consiliul Județen Galați, după ce în ultimii 8 ani a făcut parte din Consiliul Județean Iași.

VIDEO  Benny Adegbuyi l-a făcut KO pe Badr Hari

BODY KICK that put an end to #BadrvsBenny at #GLORY76 #BadrvsBenny pic.twitter.com/ss3YbKNANr

— FIGHTMAG (@fightmag) December 19, 2020

Citește și alte știri despre Benny Adegbuyi vs Badr Hari:

VIDEO Benny Adegbuyi, victorie FANTASTICĂ prin KO tehnic în fața lui Badr Hari!Ce urmează pentru Benny Adegbuyi după ce l-a făcut KO pe Badr Hari! Cu cine se poate lupta pentru titlul mondialBenny Adegbuyi, prima reacție după ce l-a făcut KO pe Badr Hari: „Asta se întâmplă când intri cu mine în ring. Mulțumesc pentru tot, România!”

Ce voia să audă Ceaușescu la radio în fiecare dimineață la 6:30. Ordinul primit de Ion Ghițulescu, celebru pentru emisiunea „Fotbal minut cu minut”

Libertatea

Playtech: Șișcanu, acuzații GRAVE la adresa lui Bote! Ce a insinuat că a făcut cu Tonciu, de fapt: ”E adevărat că ați primit și ați făcut cu ea...?”
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă