Mesajul de dragoste primit de Antonia de la Alex Velea. Cântăreața a împlinit 32 de ani

1 lună in urmă 9

Antonia a împlinit 32 de ani. Celebra cântăreața a primit o mulțime de mesaje de ziua sa de naștere, dar cel mai important vine de la Alex Velea, iubitul ei. Iată ce mesaj de dragoste i-a transmis cântărețul, cum și-a declarat iubirea în mod public.

Antonia și Alex Velea formează de ani de zile unul dintre cele mai îndrăgite cupluri din România. Și-au recunoscut public de multe ori iubirea, au împreună o familie frumoasă și doi băieți, pe Dominic și Akim. În ultima perioadă, cei doi au dedicat mult timp celor dragi, mai ales că nu au mai avut concerte, nu au mai mers la evenimente private.

Cântăreața a stat mult cu băieții ei, s-au jucat împreună, au făcut fel și fel de activități, dar iată că acum atenția nu este asupra copiilor, ci asupra Antoniei. 12 aprilie este ziua ei de naștere. Cântăreața a împlinit 32 de ani. Toate îi merg bine pe plan profesional, la fel și în viața personală.

Alex Velea a fost cel care i-a transmis iubitei lui un mesaj public de dragoste.

„Îți mulțumesc că exiști, că mă iubești atât de mult, că îmi faci pașii mai siguri și că mă sprijini în tot. La mulți ani, iubirea mea!”, a scris cântărețul pe Instagram.

Mesajul de dragoste primit de Antonia de la Alex Velea. Cântăreața a împlinit 32 de ani

Nici fanii Antoniei nu s-au lăsat mai prejos, chiar din primele minute ale zilei sale de naștere i-au transmis sute de mesaje cu „La mulți ani”.

Alex Velea și Antonia au planuri de nuntă

Cei doi iubiți nu sunt căsătoriți încă. Se gândesc însă să facă o nuntă, una la care să invite toți prietenii. Din cauza situației și restricțiilor, cei doi amână evenimentul.

„Nu o să fim toată viața în concubinaj, noi ținem la lucrurile astea. Nu suntem tradiționaliști să ținem neapărat la lucrul ăsta. Lucrurile astea contează față de noi înșine, față de Dumnezeu, de familiile noastre și o să facem treaba asta cu nunta, doar că așteptam cu momentul oportun. Anul ăsta nu. Am fost la un botez și am stat cu mască. Vreau să mă bucur de momentul ăsta.”, a spus Alex Velea la Antena Stars.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă