Mesajul cu care Zanni și-a șocat fanii: „Niciun semn de recunoștință n-am pentru oamenii care mă ajută”

2 săptămâni in urmă 15

Zanni este extrem de sincer și nu se ferește niciodată să le spună fanilor ce se întâmplă în viața lui. Recent, cântărețul și-a surprins admiratorii cu un mesaj extrem de dur. Acesta a explicat ce părere are despre persoanele care îl ajută doar din obligație sau pentru că se gândesc că au ceva de câștigat.

Zanni, mesaj dur. Ce le-a transmis artistul persoanelor care îl ajută

Zanni a reușit să își șocheze fanii. Cântărețul nu se ferește să facă dezvăluiri neobișnuite, așa că este cunoscut pentru sinceritatea de care dă dovadă. Acesta este un adevărat supraviețuitor și a reușit să își construiască o frumoasă carieră în industria muzicală, bucurându-se de mulți admiratori.

Câștigătorul Survivor România 2021 reușește să facă aproape orice își propune. Acesta a avut o copilărie grea, petrecând o perioadă în orfelinat. Recent, cântărețul a explicat că nu se simte recunoscător atunci când oamenii îl ajută, mai ales dacă aceștia au ceva de câștigat în funcție de acest lucru.

„Este greu să-ți dai seama”

Cu toate acestea, Zannidache este mulțumit în momentul în care descoperă că există persoane care își doresc să îi ofere o mână de ajutor pentru că au încredere în el și în ce își dorește să facă. Acesta a mărturisit că se mai întâmplă să descopere cu greu adevăratele intenții pe care le au cei din jur.

„Niciun semn de recunoștință n-am pentru oamenii care mă ajută, pentru că asta este sarcina sau treaba lor. Recunoștința adevărată de la mine este pentru oamenii care mă ajută pentru că ei cred în mine.

Ai încercat-o. Uneori, dar doar uneori, este greu să-ți dai seama dacă cei care te ajută, te ajută doar pentru că au și ei de câștigat din treaba asta sau te ajută pentru că sunt conștienți că ajutorul lor te ajută pe tine să devii cine ești cu adevărat.”, a spus Zanni, pe Instagram.

Ce a reușit Zanni să facă

Zanni a reușit să își îndeplinească un mare vis. Acesta a luptat pentru a câștiga Survivor România 2021, iar eforturile sale au fost răsplătite. Cântărețul i-a bucurat pe fanii săi în momentul în care a anunțat că a reușit să plătească avansul pentru propriu apartament din banii primiți de la Kanal D.

Câștigătorul Survivor România 2021 și-a achiziționat o locuință într-o zonă bună din Capitală. Apartamentul este poziționat în zona Delta Văcărești, care oferă una dintre cele mai spectaculoase priveliști din București. Acesta le-a demonstrat tuturor că este un adevărat luptător.

 

The post Mesajul cu care Zanni și-a șocat fanii: „Niciun semn de recunoștință n-am pentru oamenii care mă ajută” appeared first on IMPACT.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă