Mesajele transmise de fotbaliștii Barcelonei pentru Lionel Messi. De la ”mi-am îndeplinit visul” la ”a fost o mare onoare”

2 luni in urmă 30

  • Liga 1: Academica Clinceni - U Craiova 1948, sâmbătă 18:30, Digi Sport 1

  • Liga 1: FC Argeș - Rapid, vineri, 21:30, Digi Sport 1

Mesajele trimise de jucătorii Barcelonei pentru Lionel Messi după despărțirea de clubul catalan

Ansu Fati i-a scris un mesaj emoționant de rămas bun lui Lionel Messi. Jucătorul de doar 18 ani i-a transmis sextuplului câștigător al Balonului de Aur că a fost unul dintre visurile sale să joace alături de Messi, vis pe care și l-a îndeplinit.

Toți băieții care ajung la Barcelona visează să poată juca alături de tine. Sunt foarte norocos că mi-am îndeplinit acest vis. Vreau să îți mulțumesc pentru gesturile frumoase pe care le-ai făcut pentru mine în acești doi ani și pentru tot ce m-ai învățat.  Leo, familia mea și cu mine își vom fi mereu recunoscători. Îți doresc tot ce e mai bun pentru tine și familia ta”, a scris Ansu Fati pe Instagram.

Philippe Coutinho i-a transmis și el un mesaj de despărțire lui Lionel Messi, tot pe pagina oficială de Instagram.

Messi, îți mulțumesc pentru tot. A fost mare onoare că te-am întâlnit și am jucat alături de tine. Sunt foarte recunoscător pentru felul în care m-ai tratat pe mine și pe familia mea. Îți doresc mult succes în viitor. Dumnezeu să îți binecuvânteze casa și familia!”, i-a transmis și Philippe Coutinho.

Un alt fost coechipier care i-a transmis un mesaj lui Messi este Xavi: ”În calitate de catalan, coleg și prieten, pot doar să îți mulțumesc pentru tot ce ne-ai oferit de-a lungul  acestor ani. Orice vei face, îți doresc tot binele din lume!

Sergio Busquets, primul jucător de la Barcelona care și-a luat la revedere de la Messi

Sergio Busquets a fost primul care și-a luat inima în dinți și i-a scris un mesaj emoționant de rămas bun fotbalistului alături de care a evoluat timp de 13 sezoane.

Încă încerc să asimilez totul și, știind cât de dificil va fi, pot doar să îți mulțumesc pentru tot ce ai făcut pentru acest club și pentru toți cei care te-au însoțit în acești ani, în special pentru mine. Când ai venit erai doar un copil și acum pleci fiind cel mai bun fotbalist din istorie pentru că ai ridicat acest club la valoarea pe care o merită și ai scris istorie atât individual, dar și cu echipa.

Pot să spun că am jucat și am împărțit multe momente cu tine, majoritatea foarte frumoase, și am fost îndeajuns de norocos să cresc și să mă bucur de compania ta 13 sezoane. În afara a tot ce se întâmplă, rămân cu persoana și cu prietenia pe care noi am creat-o. Îmi va fi tare dor de tine. Îți doresc tot binele, ție și familiei tale, pentru că meriți. Ne vei lipsi aici”, a scris Sergio Busquets pe Instagram.

Etichete: barcelona , messi , la liga , xavi , coutinho , ansu fati
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă