Mesaje pentru Vasile, Grigore și Ioan, de Sfinții Trei Ierarhi. 54 de idei de urări de trimis prin Whatsapp, Facebook sau SMS

1 lună in urmă 22

Potrivit Calendarului creștin ortodox, în fiecare an, pe data de 30 ianuarie, creștinii ortodocși de pretutindeni îi sărbătoresc pe Sfinții Trei Ierarhi: Vasile, Grigore, Ioan. Iată ce mesaje pentru Vasile, Grigore și Ioan putem trimite pe Whatsapp, Facebook sau SMS.

54 de mesaje pentru Vasile, Grigore și Ioan pentru Whatsapp, Facebook și SMS

Fie ca ziua să-ți fie binecuvântată cu fericire, bucurie, raze de soare și prietenie! La mulți și minunați ani, Vasile! La mulți ani! Ce pot să-ţi doresc mai mult decât ce a pregătit deja Dumnezeu pentru viața ta, dar știu că tot ce a pregătit pentru tine, în spatele oricărui lucru se află dragostea Sa! Fii binecuvântat. El să-ţi călăuzească pașii şi să-ţi împlinească dorințele… Aceasta este doar un mesaj purtat de vânt, îți doresc toata bucuria din lumea si toata fericirea de pe Pământ. Acum câțiva ani eram doar niște copii, pentru mine ziua ta de nume este în fiecare zi. Astăzi, fiind o zi frumoasă, Și știind că-i ziua ta, În parfumul dimineții, Țin a te felicita. Astăzi, ziua fericirii, Pentru tine a sosit; Îți doresc În a ta viața, Numai drumul aurit, Flori frumoase, fericire, Să răsară-n calea ta, Iar acum, te rog, primește, LA MULȚI ANI din partea mea. Bucuria lumii toată, Zi de zi-n ușa să-ți bată, Bunul Dumnezeu să-ți dea, Tot ce îți dorești și ai vrea! Cel care te iubește îți dorește ca Dumnezeu să te aibă în pază și să îți deschidă toate drumurile spre inima mea. Cele mai calde gânduri și urâri de sănătate, fericire, bucurii și împliniri. Să fii iubit și fericit în fiecare moment al vieții tale. La Mulți Ani! Cu ocazia acestei zile în care mai adaugi un trandafir în buchetul vieții, îți urez să ai parte de tot ce îți dorești de la viată: dragoste, bucurii, gânduri senine, lumina în suflet, speranță într-un viitor mai bun și un sincer și călduros LA MULȚI ANI. Cu ocazia aniversari tale eu îți urez multă, multă sănătate, fericire, dragoste să iubești așa cum știi tu mai frumos. De ziua ce aștepți în prag/Și de frumosu-ți nume/Eu îți doresc tot ce-i mai bun/Și fericire-n lume ! numele sărbătoritului/ Eu îți doresc tot ce-i mai drag/Și fericire-n lume! La Mulți Ani De-aș putea din cerul nopții iute aș fura o stea, ca să-ți pun cununa vieții astăzi chiar de ziua ta. Dar nu pot sa ajung la stele și nici cerul nu-l cuprind lăcrimez de neputință, dar îți spun: La Mulți Ani…zâmbind. Din adâncul sufletului îți doresc ca anii ce se scurg să treacă precum razele soarelui mângâie o trestie umedă și bătută de vânt, precum iubirea alină sufletele suferinde. Să fii fericită și mereu însoțită de cei care merită să te iubească. LA MULȚI ANI !!! Visele de azi să devină realitate, speranțele de mâine împliniri, orice cădere un pas înainte, gândul bun și fericirea să te însoțească mereu. La mulți ani, Ioan!

Mesaje pentru Vasile, Grigore și Ioan pentru Whatsapp

Inima mea ar fi prea mică fără dragostea ta, zâmbetul meu ar fi prea trist fără gurița ta, iubirea mea nu ar exista fără de tine de ziua ta îți dăruiesc inima mea! Îți doresc ca de ziua ta să ti se împlinească toate dorințele, să fii fericit, iubit, să ai parte numai de raze de soare în viată și îți urez un sincer La Mulți Ani! La Mulți Ani ! Ești o ființă atât de drăguță, politicoasă, frumoasă, sinceră, spirituală și unică pe această lume. Primește urârile mele de bine. La Mulți Ani și sănătate multă, pentru fiecare lumânare de pe tort să ai câte o surpriză plăcută! Mesajele cu La Mulți Ani sunt greu de făcut, îți doresc tot ce-ti dorești și încă de-o mie de ori pe atât! Nu te-am uitat și îți doresc să ai o zi plină de împliniri! La Mulți Ani! Bucuria lumii toată, Zi de zi-n ușă să-ți bată, Bunul Dumnezeu să-ți dea, Tot ce îți dorești și-ai vrea! Pentru tot ceea ce ai încercat sa faci până acum și nu ți-a ieșit, pentru tot ce ai construit dar s-a ruinat, pentru tot ce ai căutat în zadar și nu ai găsit, azi ai voie mai mult ca oricând să crezi într-o minune. Este ziua ta și numai a ta. Azi trebuie sa crezi în visele tale! LA MULȚI ANI!!! Din adâncul sufletului îți doresc ca anii ce se scurg să treacă precum razele soarelui mângâie o trestie umedă și bătută de vânt, precum iubirea alină sufletele suferinde. Să fii fericită și mereu însoțită de cei care merită să te iubească.
LA MULȚI ANI !!! Tot ce-ti dorești, tot ce-ti lipsește, un mesaj de La Mulți Ani de la cel ce te iubește! O floare de ziua ta Într-o gradină înmiresmată mă plimb și-o floare îmi zâmbește. O altă floare mai frumoasă că-i ziua ta îmi amintește. M-aplec să rup firava floare ca să ți-o dăruiesc, o strâng în brațe și-o sărut și simt apoi cât te iubesc! Dar floarea iute se ofilește și nu pot să ți-o dau așa, deci singurul dar e „La Mulți Ani” din partea mea! Un cer albastru fără nori, În calea ta să fie, Să ai în viată numai flori și bucurie! Îți doresc o oră de liniște, o zi de pace, o săptămână de bucurii, o lună de împliniri, un an de sănătate, un veac plin cu bani și un tradițional „LA MULȚI ANI” Un gând senin Și câteva șoapte trimise din zări îndepărtate să-ți spună la ureche clipe curate, IUBIRE, FERICIRE, SANĂTĂTE. LA MULȚI ANI!! Să fii iubit și fericit.

Mesaje pentru Vasile, Grigore și Ioan pentru Facebook

Fie ca ziua sa-ti fie binecuvântată cu fericire, bucurie, raze de soare și prietenie! La mulți și minunați ani! Am căutat peste tot un cadou decent, dar nu am găsit nimic potrivit pentru o persoana atât de specială ca tine! Acceptă așadar acest gând bun însoțit de un sincer „La Mulți Ani”! Un gând curat, un gând răzleț Ce zboară către tine Un „LA MULȚI ANI” și un sărut Primește de la mine.. În această zi frumoasă, îți doresc succes în viată. Numai zile zâmbitoare, numai răsărit de soare. Iar din suflet îți doresc sănătate și succes. Să ai parte de iubire, și de multă fericire. Norocul să te însoțească. Viața să ți-o îndrăgească. La mulți ani! Cele mai calde gânduri și urâri de sănătate, fericire, bucurii și împliniri. Să fii iubit și fericit în fiecare moment al vieții tale. La Mulți Ani! Sărbătorește, sau pur și simplu fă-ți timp numai pentru tine. Este ziua ta, așa că bucură-te din plin de ea! La mulți ani! O viată lungă să trăiești cu multă demnitate mereu să ai folos și succes în toate norocul și fericirea să nu te părăsească dragostea și iubirea mereu să te-nsoțească ce pot să-ti mai doresc în astă viață zbuciumată decât un trai împărătesc și multă, multă sănătate! Pentru că astăzi este o zi specială pentru tine, ne alăturam celor ce îți doresc din adâncul sufletului să ai parte numai de împliniri, multă sănătate și Dumnezeu să te călăuzească și să îți orânduiască totul cum este mai bine pentru tine. LA MULȚI MULTI ANI FERICIȚI! Fie ca această zi să-ți aducă pe aripile celor patru anotimpuri mult noroc, fericire și dragoste din partea celor dragi. Barca vieții să plutească mereu pe valurile dragostei, nostalgiile să fie șterse memoriei iar zâmbetul să înflorească mereu pe buze asemeni florilor de mai. La mulți ani!!! Îți doresc să fii tot timpul fericit și orice vis să se împlinească. Să nu fii niciodată părăsit, de persoana care dorești să te iubească. Să se împlinească în viată un ideal și orice vis al tău sa fie un vis real. Să nu cunoști nicicând ce este despărțirea, să nu cunoști durerea și suferința. Ți-aș ura împlinirea tuturor dorințelor, dar mi-e teama că dacă se adeverește, la anul nu o sa mai am ce sa-ți doresc. La mulți ani! Fie ca ziua de azi să fie cea mai fericită zi din viața ta. Și fie ca ziua de mâine sa fie și mai fericită decât cea de azi și tot așa! La mulți ani! O zi din an este a ta. Și pentru că e a ta este cea mai frumoasă zi a anului. Să te bucuri de ea împreună cu cei apropiați. La mulți ani! Să primești flori de ziua ta! Să înveți de la fiecare floare să iubești, să fii tandru, să luminezi pe cei din jur, să-i lași să te admire, să aduci bucurie și sărbătoare. La mulți ani, Grigore!

Mesaje pentru Vasile, Grigore și Ioan pentru SMS

De ziua ta aș vrea ca luna să nu coboare așa devreme și, când coboară, ea să-ți aducă un cer senin și plin de stele, iar prima stea ce-o să răsară aș vrea să fie steaua ta. Tu să-i surâzi și ea să-ți spună La Mulți Ani din partea mea! Visele de azi să devină realitate, speranțele de mâine împliniri, orice cădere un pas înainte, gândul bun și fericirea să te însoțească mereu. La mulți ani! La Mulți Ani și să cunoști iubirea, îți doresc să te iei de mână cu Fericirea! Îți doresc din suflet Viața să-ți fie asemeni unui drum pe care să te însoțească adevărații prieteni: Dragostea și Optimismul! La mulți ani! Îți prezint prognoza meteo pentru ziua ta: Va ploua toată ziua cu dragoste, cu zâmbete și cu îmbrățișări calde din partea celor dragi. Profita din plin de această zi! La mulți ani! De ziua ta m-am gândit să îți dăruiesc cel mai drăguț cadou din lume. Însă am realizat apoi că acest lucru nu este posibil, pentru că tu ești cel mai frumos cadou din lume pentru mine. La mulți ani! Azi de ziua ta îți urez ca ani frumoși să-ți vină-n cale! Sănătate și… parale! La Mulți Ani Iubire și speranță, sănătate, fericire și bucurie! Ce mai, de toate să fie! La mulți ani! Este un sentiment frumos să știi că cineva te place, dar este și mai plăcut când știi că niciodată nu uită de ziua ta de naștere. La mulți ani! Fie ca din aceasta zi, toate necazurile sa te ocolească, dragostea la tine în suflet să poposească fără să mai plece și să ai doar zile însorite și multă fericire! La Mulți Ani ! Fiecare an este o carte cu 365 de pagini goale. Creează în fiecare zi o capodoperă, folosind toate culorile vieții, iar în timp ce scrii, zâmbește! La mulți ani! Un ocean de sănătate, un munte de noroc, un camion cu bani și un sincer La Mulți Ani!.

The post Mesaje pentru Vasile, Grigore și Ioan, de Sfinții Trei Ierarhi. 54 de idei de urări de trimis prin Whatsapp, Facebook sau SMS appeared first on IMPACT.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă