Mesaje extraterestre misterioase primite de astronomi din spațiu: ”Nu am văzut niciodată așa ceva” VIDEO

4 zile in urmă 31

Miercuri, 13 Octombrie 2021, ora 04:20

162 citiri

 ”Nu am văzut niciodată așa ceva” VIDEO

Oamenii de știință au rămas uluiți de semnalele extraterestre misterioase, pe care le-au detectat cu ajutorul telescopului Australian Square Kilometre Array Pathfinder (ASKAP) din Murchison. Aceste unde vin din centrul galaxiei noastre Calea Lactee, iar oamenii de știință nu au nicio idee despre proveniența lor.

Astronomii au descoperit semnale radio neobișnuite, dar ei nu știu ce sau cine le provoacă. Grupul de unde au ajuns semnalele, care a fost denumit ASKAP J173608.2-321635, după coordonatele lor, sugerează o nouă clasă de obiecte stelare, potrivit Daily Mail.

Ceee ce este foarte ciudat, este faptul că semnalul pâlpâie și se oprește la intervale neregulate de timp, săptămâni la rând, înainte de a se stopa orice detecție. Acest fenomen nu seamănă cu niciunul, care să fie observat la un obiect cosmic cunoscut.

Mesajele din acel loc au apărut de 17 ori până acum, în mai puțin de doi ani. ”Am cercetat cerul cu ajutorul telescopului ASKAP, pentru a descoperi noi obiecte spațiale neobișnuite, în cadrul unui proiect numit ”Variables and Slow Transients”, pe parcursul anilor 2020 și 2021.

Privind spre centrul galaxiei, am găsit acest obiect unic, care la început a fost invizibil, apoi a devenit luminos, a dispărut și a reapărut. Acest comportament a fost unul extraordinar”, a spus Tara Murphy de la Institutul de Astronomie al Universității Sydney din Asutralia.

Profesorul Murphy crede că aceste semnale nu provin de la o formă de viață extraterestră. ”Ele au o mulțime de proprietăți, care însemană că trebuie să provină de la ceva astronomic. Deși nu știm exact ce le provoacă, suntem siguri că vin de la o sursă naturală, astronomică”.

Extratereștrii ar putea simula viața oamenilor de pe Pământ: ”Sunt atât de avansați încât sunt capabili să programeze totul” VIDEO

Cu toate astea, astronomul a declarat că echipa sa de cercetare ”nu a văzut niciodată așa ceva”. Cea mai ciudată proprietate a acestui semnal extraterestru este că are o polarizare foarte mare.

”Asta înseamnă că lumina sa oscilează într-o singură direcție, dar acea direcție se rotește cu timpul. Luminozitatea obiectului cosmic variază dramatic, cu un factor de multiplicare de 100, iar semnalul său apare și se oprește aparent la întâmplare. Nu am observat niciodată asta”, a spus Murphy.

Armageddon-ul poate trimite Pământul în Epoca de Piatră. NASA va ataca un asteroid pentru prima dată în istorie VIDEO

Citeste si:

Fostul președinte USR Dan Barna nu exclude varianta unui cabinet propriu în cazul în care negocierile cu PNL eșuează

Vicepreşedintele USR, deputatul Dan Barna, a declarat, marţi, că Uniunea Salvaţi România va propune un Cabinet propriu în cazul în care, la întâlnirea de miercuri a preşedinţilor...

 „Dacă noi avem premierul, e normal să existe pretenții”

Premierul desemnat Dacian Cioloş a declarat marţi, 12 octombrie, că este normal ca, în condiţiile în care se reface coaliţia de guvernare, iar USR are şeful Guvernului, să existe...

Sursa: Ziare.com

Adevarul.ro

Digi24.ro

Eva.ro

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă