MESAJE DE CRĂCIUN 2021. Trimite o urare, un SMS, un mesaj de Crăciun 2021. Modele de MESAJE DE CRĂCIUN

4 săptămâni in urmă 51

MESAJE DE CRĂCIUN 2021. Trimite o urare, un SMS, un mesaj de Crăciun 2021. Modele de MESAJE DE CRĂCIUN. Crăciunul este momentul ideal al anului pentru a face cele mai frumoase daruri și urări celor dragi.  Clasice, haioase sau cu tâlc, mesajele de Crăciun redau cel mai bine magia și spiritul Sărbătorilor de Iarnă.

MESAJE DE CRĂCIUN 2021. Trimite o urare, un SMS, un mesaj de Crăciun 2021. Modele de MESAJE DE CRĂCIUN

Se apropie Crăciunul, perioada anului în care românii trimit cele mai multe MESAJE şi SMS-uri celor dragi. Cu această ocazie, pe internet circulă o mulţime de mesaje şi urări care pot fi folosite ca MESAJE DE CRĂCIUN:

„Fie ca sărbătorile de iarnă să vă aducă linişte, căldură şi armonie în suflet. Crăciun Fericit şi un An Nou plin de împliniri!”

„Sărbătorile de iarnă să vă aducă multe bucurii, surprize şi îndeplinirea tuturor dorinţelor”

„Crăciun fericit! Îți doresc ca inima ta să fie ușoară ca un fulg de nea, iar problemele să se topească precum zăpada!”

„Liniște interioară, speranță și dragoste, acestea sunt cadourile mele pentru tine de Crăciun! Sărbători fericite!”

„Fie ca spiritul blând al Sfintelor Sărbători să coboare asupra voastră doar bucurie și senin, prosperitate, veselie și sănătate! Sărbători Fericite!”

„Pe vremuri oamenii aveau cruce de lemn și inimă de aur. Acum au cruce de aur și inimă de lemn. Fie ca sfântă sărbătoare să readucă aurul în sufletele noastre. Să aveți parte numai de lumină în inimă și gând. Sărbători fericite!”

„În această noapte uită gândurile negre. Ai multe alte nopți în care să te ocupi de ele. Liniștește-ți sufletul și trimite câte un gând frumos către fiecare dintre cei dragi și o să te simți împăcat”

Mesaje de Crăciun 2021. Cele mai frumoase urări pentru un Crăciun fericit!

Iată şi câteva exemple de mesaje SMS de Craciun şi Sărbători de Iarnă, în general:

„Crăciun cât mai luminos, vis de iarnă călduros, linişte lângă cei dragi, veste bună dinspre magi!”

„În noaptea sfântă de Crăciun lasă deoparte grijile şi supărările. Deschide-ti inima şi primeste un strop din binecuvântarea care se revarsă peste lume în această noapte!”

„Fie ca Pruncul născut în ieslea din Bethleem să vă umple casele şi vieţile cu bucurie, sănătate şi multă înţelepciune pentru anul care vine. LA MULŢI ANI!”

„Moş Crăciun bate la uşă, scoate mâna din mănuşă şi vă dă din palma lui darurile cerului, lângă brad şi lângă foc să vă umple de noroc!

„„Fie ca sărbătorile de iarnă să vă aducă bucuria Crăciunului prin speranţă, spiritul Crăciunului prin pace, emoţia Crăciunului prin dragoste”

„Fie ca aroma de brad, portocala, colindele, cozonacul cald si mirosul de iarnă să vă umple inimile de bucurie şi sufletele de linişte. Crăciun Fericit!”

Mesaje de Crăciun frumoase şi simple. Sărbătorile de iarnă sunt mai frumoase cu cei dragi

Mesaje religioase de Craciun:

„La pragu-ti vin din nou colinde sa iti cant cu leru-i ler si domn din cer… Astazi Hristos s-a nascut. Craciun si pace!”

„Lumina sfanta venita in Ajun sa va aduca in suflet un vesni Craciun. Sarbatori de vis alaturi de cei dragi!”

„De sfintele Sarbatori sa deschidem usa pentru oaspeti dragi, si inima pentru speranta bucurie si lumina. Sa fim mai buni si sa privim inainte cu incredere, stiind ca daca avem credinta, drumul din fata noastra va fi presarat cu impliniri”

„Iubirea divina coboara printre noi, ca o ninsoare naiva aducand cu ea bucuria Nasterii Mantuitorului”

„Fie ca Pruncul nascut in ieslea din Bethleem sa va umple casele si vietile cu bucurie,sanatate si multa intelepciune pentru anul care vine. LA MULTI ANI!”

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă