Mesaj tulburător al soției în documentarul despre Michael Schumacher: „Nu l-am învinovățit niciodată pe Dumnezeu pentru ceea ce s-a întâmplat”

1 lună in urmă 23

Netflix prezintă de mai bine de 10 zile documentarul despre Michael Schumacher, care arată extraodinara carieră sportivă a pilotului german, presărat cu multe interviuri foarte interesante.

Documentarul are declarații din partea familiei pilotului, soție, fiică și fiu. Este pentru prima dată când apropiații vorbesc despre marele pilot pentru a realiza un lung metraj axat pe Schumacher.

Septuplul campion mondial la Formula 1, Michael Schumacher, grav rănit într-un accident de schi la 29 decembrie 2013, va face în luna ianuarie 2022 vârsta de 53 de ani.

Mesaj tulburător al soției în documentarul despre Michael Schumacher: „Nu l-am învinovățit niciodată pe Dumnezeu pentru ceea ce s-a întâmplat”

Cu implicarea totală a familiei cunoscutului pilot de curse, documentarul „Schumacher”, lansat pe 15 septembrie 2021, prezintă interviuri rare şi imagini de arhivă în premieră, oferind un portret intim, dar şi critic al sportivului care a obţinut titlul mondial de şapte ori.

Este emoționant să o auzi pe soția sa, Corinna, explicând că „nu l-am învinovățit niciodată pe Dumnezeu pentru ceea ce s-a întâmplat, dar că Michael tocmai a avut tot ghinionul din lume pe care îl poți avea”.

În ceea ce privește starea actuală a marelui campion, soția lui mărturisește că „mi-e dor de Michael în fiecare zi, la fel ca și familia și prietenii lui. Deși este încă aici, el nu mai este același. Dar ne dă putere să continuăm. Cu toții trăim împreună acasă și facem tot ce putem pentru a-l simți aproape”.

Viața privată e viața privată, susținea Michael Schuamcher

Familia Schumacher a fost întotdeauna foarte atentă când a discutat despre starea de sănătate a lui Michael Schumacher. Potrivit Corinei Schumacher, „Michael a spus întotdeauna că viața privată e viața privată. El ne-a protejat întotdeauna și acum depinde de noi să facem exact același lucru”.

Corinna Schumacher deu uma rara declaração às vésperas da estreia de um documentário sobre Schumacher, que já está disponível na Netflix #MaisLidashttps://t.co/RXGwPKXdw8

— exame (@exame) September 19, 2021

În documentar, chiar Michael Schumacher povestește originile campionului mondial de șapte ori la Formula 1. Îl vedem participând la o competiție de kart și descoperim că, din cauza lipsei de finanțe a familiei sale, nu putea conta întotdeauna pe mijloace suficiente de concurs.

Și recunoaște că a folosit cauciucuri second-hand pe care nimeni nu le mai folosea. Și totuși a câștigat.

Interviuri cu Mark Webber, Mika Hakkinen, Flavio Briatore și Jean Todt

Deși, pentru un fan al Formulei 1, marele stimulent al acestui documentar este să amintească momentele grozave ale marelui pilot pe pistă. Și, chiar mai bine, pentru a vedea cum rivalii lui își amintesc marile lor dueluri când Schumacher a concurat pentru Jordan, Benetton, Ferrari sau Mercedes.

De exemplu, Mika Häkkinen și Mark Webber, dar și conducptori precum Flavio Briatore sau Jean Todt.

Și, în ceea ce privește partea privată, documentarul Schumacher arată imagini ale petrecerilor sale, momente în care Michael a trăit momente frumoase sau mai puțin frumoase la Ferrari ori interviuri în care vorbesc fratele său Ralf și tatăl său Rolf.

The post Mesaj tulburător al soției în documentarul despre Michael Schumacher: „Nu l-am învinovățit niciodată pe Dumnezeu pentru ceea ce s-a întâmplat” appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă