Mesaj tranșant pentru Răzvan Burleanu: „Plătește-i clauza lui Dan Petrescu! FRF nu stă în 400.000 de euro”. De ce antrenorul lui CFR Cluj e ideal pentru naționala României | VIDEO EXCLUSIV ProSport LIVE

1 săptămână in urmă 9

Adrian Porumboiu a transmis un mesaj tranșant pentru Răzvan Burleanu în cadrul emisiunii ProSport LIVE, toate acestea după ce președintele FRF nu a dorit să plătească clauza de reziliere a lui Dan Petrescu.

După ce Mirel Rădoi a refuzat să își prelungească contractul cu FRF, Răzvan Burleanu s-a orientat către Gică Hagi și Răzvan Lucescu, dar cei doi au ales să își continue munca la echipele de club.

Astfel, președintele Federației Române de Fotbal a început negocierile cu Dan Petrescu, dar a refuzat să plătească clauza pe care antrenorul român o are în contractul cu CFR Cluj pentru a-l aduce pe banca tehnică a primei reprezentative.

Adrian Porumbou, mesaj tranșant pentru Răzvan Burleanu

Adrian Porumboiu este de părere că Dan Petrescu ar fi fost cel mai potrivit pentru a prelua banca tehnică a echipei naționale a României și a transmis că Federația Română de Fotbal ar fi trebuit să facă un efort financiar și să plătească clauza de reziliere a „Bursucului”.

„Pe mine m-a deranjat că s-au dus la Dan Petrescu. FRF nu stătea în 400.000 de euro, putea să plătească acea clauză. Dan Petrescu era cea mai bună soluție pentru fotbalul românesc.

Eu cred că banii ăștia o să îi plătească pe telefoane și pe deplasări. Au folosit un PR… Ne-am dus în Grecia să ne plimbăm… Sunt multe semne de întrebare. Trebuie să îți fixezi un antrenor în funcție de obiective”, a spus Adrian Porumboiu în cadrul emisiunii ProSport LIVE.

The post Mesaj tranșant pentru Răzvan Burleanu: „Plătește-i clauza lui Dan Petrescu! FRF nu stă în 400.000 de euro”. De ce antrenorul lui CFR Cluj e ideal pentru naționala României | VIDEO EXCLUSIV ProSport LIVE appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă