Mesaj sfidator din partea unui sindicalist de la metrou: "Calatorilor le transmit multa sanatate"

1 lună in urmă 2

Protestul angajatilor de la Metrorex a fost suspendat, iar activitatea la metrou va fi reluata de sambata dimineata. La iesirea de la discutii, unul dintre sindicalisti a precizat ca nu are niciun rost ca trenurile sa fie pornite de vineri pentru o jumatate de ora.

Programul normal de circulatie al metroului este pana la ora 23.00, iar negocierile de la Prefectura s-au incheiat inainte de ora 19.00.

"Am obtinut ca saptamana viitoare sa ne vedem zi de zi referitor la: deficitul de personal pentru ca tot scandalul a pornit de la disponibilizari. Deficitul a ajuns la 1200 de persoane, inseamna 25% din personal. Ajunsesem in pozitia sa ne fie frica sa ne mai facem treaba, sa ne ducem la puscarie sau sa murim. Domnul ministru Drula si domnul prim-ministru au facut un buget care blocheaza activitatea Metrorex", a mai spus sindicalistul Marian Artimon.

Intrebat ce le transmite bucurestenilor care nu au cu ce sa se intoarca acasa, a spus: "Multa sanatate le transmit"

Reprezentantul sindicatului a precizat ca nu are rost sa se reia circulatia trenurilor in aceasta seara.

"Partile invitate au convenit reluarea activitatii la metrou", au anuntat reprezentantii Prefecturii Bucuresti, unde vineri a avut loc o intalnirea de dialog social cu reprezentantii sindicali, Sindicatul Liber Metrou - USLM si CNSLR Fratia, conducerea Metrorex si reprezentantii lucratorilor din subteran.

Citeste si:

Cine este Ion Radoi, seful sindicatului care a creat haos in Bucuresti dupa o greva spontana la metrouA murit Cornelia Catanga. Era internata in spital, cu COVID-19Haos in localitatile aflate in scenariu rosu dupa ce Citu a anuntat ca se amana noile restrictii. Primar: "Nici nu stiu cum sa procedez"DOCUMENTE Acestea sunt modelele de adeverinta si declaratie necesare dupa intrarea in vigoare a noilor masuri anti-pandemieCine i-a luat locul Anei Maria Brinza in patul conjugal, cand a fost plecata in Kazahstan
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă