Mesaj RUNE pe ZODII 27 septembrie – 3 octombrie 2021. Noutati de la pietrele mistice, karma nu e buna!

1 lună in urmă 77

Mesaj RUNE pe ZODII 27 septembrie – 3 octombrie 2021. Etalarea si interpretarea runelor este una din cele mai vechi forme de divinatie disponibile si in zilele noastre. Este un instrument foarte valoros pentru cei ce cauta sfaturi profunde.

Runele au radacini in istoria antica, din vremurile triburilor nordice si germanice, scandinave si englezesti. Pe vremuri erau folosite in special pentru scriere dar si pentru scopuri de magie. S-au gasit inscriptii runice vechi pe bijuterii, arme si obiecte uzuale din secolul al 3 lea, dar multi experti sunt de acord ca au existat cu mult inainte.

„Runa” inseamna, pur si simplu, mister, secret sau soapta.
Fiecare runa este un semn sacru cu puteri magice ce este conectat cu o putere mai mare.

Cu ajutorul runelor, primim o intelegere mai profunda a situatiilor, o predispozitie  sau o forma de raspuns la o intrebare. Runele nu iti spun exact ce sa faci cu viata ta, insa iti dau un indiciu iar tu iti folosesti intuitia pentru urmatorul tau pas. Viitorul nu este ceva fix – fiecare om are puterea divina sa isi construiasca propriile cai.

Runele sunt 24 caractere magice cu alfabetul runic german, facute din piatra sau lemn, ce au origini antice si dateaza din vremurile triburilor nordice si germanice. Fiecare runa are un nume si este asociata cu o anumita zeitate, obiect sau fenomen. Erau folosite pentru decorarea armelor, ustensilelor, bijuteriilor sau erau amplasate la intrarea caselor. Desi in acele vremuri toata lumea le folosea, adevaratii cunoscatorii ai tainelor runelor erau considerati vindecatori sau magicieni. Doctorii tratau boli, razboinicii se rugau pentru batalii in lupte, vanatorii pentru o prada bogata.

HOROSCOP. Cristina Demetrescu trage semnalul de alarmă de echinocțiu. Ce trebuie să facă toate zodiile: ”O să tragi foarte mult după”
Totalitatea runelor laolalta cu puterile si conexiunile lor formeaza un sistem magic.

Mesaj RUNE PENTRU BERBEC (21 martie – 19 aprilie)
Runa etalata – Odin : Ceea ce este nestiut si ceea ce este nevazut sunt active acum in viata ta. La inceputuri nu a fost nimic si la final, nimic ramane. Controlul nu poate fi folosit pentru ceva ce inca nu exista, nu a fost creat. Dar, precum cartea Prostul de la cartile de Tarot, este posibil sa fie nevoie sa faci un salt de credinta si sa te arunci in acest mare vid al vietii. Fa asta cu mainile libere si cu credinta nestramutata. Te bazezi pe puterea creativa a necunoscutului.

ETALARE RUNE PENTRU TAUR (20 aprilie – 20 mai)
Runa etalata – Algiz: Cea mai buna aparare este atacul. Aparitia acestei rune indica prezenta unei situatii in care simti nevoia de protectie. Poate fi vorba de o protectie divina, dar poate fi vorba si despre a-ti folosi puterea interioara pentru a te proteja.

Mituri despre Mercur retrograd. Poti fugi, dar nu te poti ascunde!
Mesaj RUNE PENTRU GEMENI (21 mai – 20 iunie)
Runa etalata – EIWAS (cu fata in jos). Aparent par a fi in fata ta niste obstacole sau intarzieri si ti se pare ca viata se misca mai incet decat ai vrea tu. Runa iti transmite totodata sa te astepti la un rezultat pozitiv la momentul oportun, deci foloseste acest timp intelept si invata din aceste obstacole. Orice noua abilitate invatata te ajuta. Orice apare te face sa apreciezi rezultatul final.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă