Mesaj dur pentru Deian Sorescu: „Îi transmit să lase ciocu’ mic și să joace fotbal! Nici dacă se naște a doua oară nu ajunge la C.V-ul lui Mircea Rednic”

2 săptămâni in urmă 15

Fostul mare internațional român, Ionel Ganea, a ținut să-i transmită un mesaj lui Deian Sorescu, în stilul caracteristic, în lumina ultimelor evenimenimente petrecute la Dinamo, care au culminat cu excluderea sa provizorie din lotul lui Dinamo.

„Ganezul” este de părere că fotbalistul ar fi trebuit să dea dovadă de mai mult respect în relația cu Mircea Rednic, fiindcă meseria sa este una de fotbalist, nu lider de sindicat. Fostul mare atacant nu neagă faptul că Deian are calități, însă este sigur că se poate irosi, dacă nu-și concentrează energia pe lucrurile constructive.

Au fost mai multe episoade agitate între Deian Sorescu și Mircea Rednic în ultima perioadă, însă, acum, se pare că cele două părți s-au împăcat și pot colabora din nou în folosul lui Dinamo.

Ionel Ganea îl urechează pe Deian Sorescu!

Cu toate acestea, Ionel Ganea, și nu numai, nu a uitat de ieșirile necontrolate ale lui Deian Sorescu și l-a „urecheat” așa cum o face „Găniță” de obicei, când situția o cere.

„Lui Sorescu îi transmit să lase ciocu’ mic și să joace fotbal! Are calități foarte bune, dar dacă a dat trei goluri nu înseamnă că poate face ce vrea. Să se uite în CV-ul lui Mircea Rednic, să-l respecte! Nici dacă se mai naște a doua oară nu ajunge să aibă un CV precum Mircea Rednic. Cel mai bine Sorescu ar fi să strângă echipa lângă el și să joace fotbal, pentru că Dinamo are fotbaliști care o pot urca în clasament, nu să comenteze la Rednic.

E cea mai proastă perioadă din istoria clubului. Pe mine nu mă doare, ar trebui să-i doară pe băieți. Îi știu pe mulți. Nu înțeleg ce vor ei de la fotbal, de la viață, au calități, dar nu le arată. Ar trebui să se concentreze mai mult la fotbal. Torje e singurul care-mi place acum, e într-o creștere de formă”, a declarat Ionel Ganea, pentru Sport.ro.

Ca fotbalist, Mircea Rednic a bifat meciuri pentru Corvinul Hunedoara, Dinamo, Bursaspor, Standard Liege, Saint-Truidense și Rapid. De menționat faptul că era titular în echipa lui Dinamo de la finele anilor 80, una dintre cele mai bune din Europa, la acel moment. De asemenea, a bifat 83 de meciuri și 2 goluri pentru naționala României, cu China și Belgia, în două partide amicale.

The post Mesaj dur pentru Deian Sorescu: „Îi transmit să lase ciocu’ mic și să joace fotbal! Nici dacă se naște a doua oară nu ajunge la C.V-ul lui Mircea Rednic” appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă