Mesaj clar pentru jucătorii tineri de la FCSB, după calificarea în turul III al Europa League: „Trebuie să își dea viața pe teren!”

2 months ago 3

Impresarul Florin Iacob, cunoscător al fotbalului din Serbia, a analizat victoria celor de la FCSB în fața lui Backa Topola, scor 6-6, 4-5 d.p., în turul II preliminar al Europa League.

Vezi AICI toate detaliile despre meciul Backa Topola – FCSB 6-6 (4-5 d.p)!

FCSB s-a calificat în turul III al Europa League, unde o va întâlni pe Slovan Liberec, iar Florin Iacob le transmite jucătorilor rămași în lotul FCSB-ului că este momentul să demonstreze că își merită locul în echipă.

Lovită de coronavirus, FCSB are nu mai puțin de 18 jucători și membri ai staff-ului depistați pozitiv și va fi nevoită să se descurce cu un lot mai puțin numeros și la meciul următor, cel cu FC Argeș, programat duminică, 20 septembrie, de la ora 21:30, în cadrul etapei a patra din Liga 1.

„Backa Topola a respectat-o pe FCSB”

„Am citit câteva pasaje din presa lor. Chiar dacă au ieșit, pentru ei e o mândrie că au ajuns până în faza asta, chiar și la penalty-uri cu FCSB. Au respectat-o pe FCSB și nu sunt foarte supărați că au pierdut calificarea, chiar își felicită jucătorii.

Excluzându-l pe Ducan, care e nou în ecuație, toți sunt bucuroși că sunt la FCSB și vor să demonstreze. Trebuie să arate că sunt demni să îmbrace tricoul FCSB-ului. Ei acum au ocazia să demonstreze. Cei care vor intra cu Slovan Liberec trebue să își dea viața pe teren, cum au făcut cei de la Backa Topola”, a spus impresarul Florin Iacob, la Digi Sport.

The post Mesaj clar pentru jucătorii tineri de la FCSB, după calificarea în turul III al Europa League: „Trebuie să își dea viața pe teren!” appeared first on Prosport.

Read Entire Article
Powered By Seo Tools