Mesaj categoric în disputa pentru stadionul Ghencea: „Atât de mulți bani are Armata?! Nu e normal ca FCSB să joace la Buzău”

4 săptămâni in urmă 12

Articol de GSP - Publicat sambata, 25 septembrie 2021, 11:59 / Actualizat sambata, 25 septembrie 2021 12:15

Victor Becali a comentat situația în care se află FCSB, nevoită să plece temporar de pe Arena Națională, ca urmare a unui turneu de DOTA 2 care avea loc pe stadion.

Agentul a fost categoric și a susținut că echipa vărului său, Gigi Becali, ar trebui lăsat să joace pe Ghencea, în ciuda opoziției celor de la CSA Steaua.

Victor Becali vrea ca FCSB să joace în Ghencea: „Atât de mulți bani are CSA Steaua?!”

„Atât de mulți bani are Armata încât nu vrea să închirieze?! Nu e normal ca FCSB să joace la Buzău! MApN e al României, stadionul e al României. Nu e doar al părți din România. 

Dacă era un stadion privat, puteau să spună: «Nu vreau!». Dar dacă nu e... Că și pe Arcul de Triumf zice nu știu cine că nu vrea să se joace fotbal. Fă tu, Federația de Rugby, stadion... Sunt răutăți! Când oamenii ajung în funcții se cred stăpâni. Dar funcțiile nu sunt permanente.

Legea... MApN are legea lui? Dacă Armata făcea stadionul, tot al țării era. Armata nu e stat în stat. E făcut din bani publici și dat în administrația CSA Steaua. Dar asta nu înseamnă că nu poate să joace altcineva”, a declarat Victor Becali în emisiunea „Digi Sport Matinal”.

Eu cred că putem avea acces în Ghencea. Dacă se poate juca rugby, nu cred că e ceva care să ne descalifice din a juca și noi acolo. Sper că se va găsi o soluție și pentru noi. Ar fi o bucurie și o onoare să jucăm în Ghencea
- Edi Iordănescu, antrenor FCSB

FCSB va alege între Giurgiu și Buzău

 Iordănescu junior a pronunțat tot azi și primele variante la care se gândește în cazul în care Ghencea va fi în continuare blocată pentru FCSB. "E greu, pentru că trebuie să găsim soluții. Acasă e cel mai bine, adică în București, dar dacă va trebui să plecăm, atunci trebuie să facem alegerea corectă. Sunt șanse să jucăm la Giurgiu, la Buzău, încă tatonăm variantele. Cel mai mult mă interesează suprafața, vreau să fie una de calitate", a mai spus tehnicianul roș-albaștrilor. 

Pasaje din răspunsul CSA Steaua la solicitarea FCSB de a evolua în Ghencea

  • "În prezent, la nivelul clubului a fost stabilită o comisie de evaluare și stabilire a modului de închiriere și punere la dispoziție a bunurilor proprietate publică"
  • "Stadionul Steaua este în administrarea Ministerului Apărării Naționale și în folosința Clubului Sportiv al Armatei Steaua, administratorul având prioritate în folosirea acestuia de către echipele de fotbal și rugby ale clubului. De asemenea, ne dorim ca acesta să redevină prioritar pentru echipa/echipele naționale de fotbal ale României"
  • "Având în vedere programul competițional al sezonului regulat (Liga 1, Liga 2 și Cupa României), dar și cel competițional internațional, folosirea gazonului/terenului de joc într-un ritm excesiv poate duce la deteriorarea acestuia și la imposibilitatea folosirii potrivit destinației, de către administrator"
  • "Este de notorietate faptul că relațiile dintre cele două galerii (FCSB și CSA Steaua) nu sunt tocmai cordiale, iar folosirea stadionului de ambele echipe ar putea duce la conflicte între reprezentanții acestora, distrugerea de bunuri din incinta stadionului și chiar la o tulburare majoră a liniștii publice în sectorul/zona stadionului"

VIDEO Conferința lui Edi Iordănescu, înainte de FCSB - Academica Cliceni

Citește și: 

Edi Iordănescu vrea pe Ghencea: „Pentru rugby văd că se poate, pentru noi de ce nu?”

Florin Călinescu va comenta FCSB - Clinceni! Debutează la Prima TV

Playtech: Viața SECRETĂ a Ramonei Gabor din Dubai. Totul despre RELAȚIA misterioasă pe care o are de 8 ani EXCLUSIV


Citeşte Articolul Întreg pe Sursă