Mercur retrograd – Ghid de supravietuire. Ce sa NU FACI in perioada urmatoare

1 lună in urmă 15

Mercur retrograd. Planeta rosie isi incepe cea de-a treia si ultima retrogradare a anului 2021. Intre 27 septembrie si 18 octombrie 2021, te poti astepta la a fi date peste cap toate planurile, programarile, achizitiile. Conversatiile devin adesea dezordonate in perioadele de retrogradare ale lui Mercur.

Iata, asadar, un ghid de supravietuire pentru perioadele cand Mercur este retrograd.

Mercur retrograd – Ghid de supravietuire: Ce sa faci

1. Pleaca mai devreme!
Este binecunoscut faptul ca Mercur retrograd da peste cap tot ce inseamna plan. De aceea, pentru a evita orice intarziere, pleaca mai devreme, mai ales cand stii ca ai o intalnire importanta. De asemenea, nu asteapta pana inultima clipa pentru a trimite un mail important.

2. Amana discutiile importante
Mercur retrograd nu este cea mai potrivita perioada pentru a purta discutii serioase. Situatia poate deveni confuza, argumentele pot fi interpretate gresit, iar ceva frumos se poate strica dintr-o prostie.

HOROSCOP. Cristina Demetrescu trage semnalul de alarmă de echinocțiu. Ce trebuie să facă toate zodiile: ”O să tragi foarte mult după”
3. Alege cu atentie cuvintele
Atunci cand, totusi, nu poti amana o discutie, o intalnire, din cauza lui Mercur, trebuie sa fii foarte atent la cuvintele pe care le spui/scrii. Exprima-te cat mai simplu, cat mai clar, cat mai concis, astfel incat sa fii sigur ca nu pot fi interpretate cuvintele tale. Nu vorbi niciodata cu subinteles in aceasta perioada. Risti ca mesajul care ajunge la urechile celuilalt sa fie cu totul altul decat cel dorit de tine.

Mituri despre Mercur retrograd. Poti fugi, dar nu te poti ascunde!
4. Mai mult timp cu tine
Daca perioada de Mercur ti se pare prea stresanta, incearca sa petreci mai mult timp cu tine. Da-ti voie sa te rasfeti putin, sa iti scrii gandurile intr-un jurnal, plimba-te in natura, mediteaza!

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă