Mercedes i-a găsit rapid înlocuitor lui Valtteri Bottas. Lewis Hamilton a reacționat imediat

1 lună in urmă 27

  • Preliminarii CM 2022: Franța - Finlanda, marți, 21:45, Digi Sport 1

  • Preliminarii CM 2022: Olanda - Turcia, marți, 21:45, Digi Sport 2

George Russell va fi colegul lui Lewis Hamilton la Mercedes

Russell, în vârstă de 23 ani, concurează din 2019 la categoria regină a sportului automobilistic, aflându-se la cel de-al treilea său sezon sub culorile echipei Williams.

El a semnat "un contract pe termen lung" cu Mercedes, unde îl va înlocui din 2022 pe finlandezul Valtteri Bottas, care va pleca la scuderia Alfa Romero.

Fost membru al programului de formare a tinerilor piloţi de la Mercedes, George Russell a disputat până în prezent 51 de curse de Formula 1, clasându-se o singură dată pe podium, anul acesta în Belgia, unde a ocupat locul secund.

De menţionat că George Russell l-a înlocuit la sfârşitul anului trecut, în urma unui acord între Williams şi Mercedes, pe compatriotul său Lewis Hamilton la Marele Premiu de la Sakhir (Bahrain), după ce septuplul campion mondial s-a infectat cu Covid-19.

Mesajul lui Lewis Hamilton pentru George Russell

Hai în Digi Online să vezi European Qualifiers! În Europa începe lupta pentru un loc la Campionatul Mondial de Fotbal 2022 Qatar!

Campionul mondial Lewis Hamilton a postat un mesaj de bun venit pentru George Russell.

"Vreau să îi urez bun venit lui George Russell în echipă. A muncit din greu și și-a câștigat locul. Abia aștept să-l văd cum se dezvoltă ca și pilot în această echipă și voi lucra să-l ajut să o ducă pe Mercedes și mai sus. Ne vedem la anul", a postat Lewis Hamilton, pe rețelele sociale.

Etichete: lewis hamilton , mercedes , george russell
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă