Meme Stoica, prima reacție după ce Edi Iordănescu a semnat cu FCSB. „N-am crezut asta!” | FOTO

1 lună in urmă 21

Meme Stoica (56 de ani) a reacționat la scurt timp după ce Edi Iordănescu a semnat cu FCSB.

Gigi Becali a decis să îl demită pe Dinu Todoran după eșecul suferit de FCSB pe „Arena Națională” cu Rapid, scor 1-0, în etapa a 5-a din Liga 1, iar în locul acestuia l-a adus pe Edi Iordănescu.

După lungi negocieri, Gigi Becali a decis să accepte toate clauzele impuse de către Edi Iordănescu, inclusiv să nu se mai implice la echipă, iar antrenorul care a câștigat titlul cu CFR Cluj în ediția precedentă a semnat contractul.

Meme Stoica, prima reacție după ce Edi Iordănescu a semnat cu FCSB

La câteva ore după ce Edi Iordănescu a vorbit în conferința de presă despre relația cu Meme Stoica, managerul general al celor de la FCSB, oficialul vicecampioanei României a reacționat.

„N-am crezut că există ceva sau cineva care-mi poate reda motivația profesională. Bine ai venit, Edi”, a scris Meme Stoica, managerul general al celor de la FCSB, pe contul său de Facebook.

Ce i-a cerut Edi Iordănescu lui Meme Stoica

Deși a recunoscut că au existat mici dispute între el și Meme Stoica în trecut, noul antrenor principal al vicecampioanei României a dat totul uitării și a transmis că managerul general al lui FCSB „a avut un rol decisiv în ceea ce însemna chiar comunicarea dintre noi”.

Totodată, Edi Iordănescu a dezvăluit și ce i-a cerut lui Meme Stoica în momentul în care a semnat înțelegerea cu vicecampioana României. „Una dintre solicitări a fost ca el să revină din nou pe bancă, să stea alături de mine. Eu cred că e nevoie pentru toată lumea. Mi-a spus că nu își dorea, dar pentru mine este dispus să o facă”, a spus Edi Iordănescu în conferința de presă.

The post Meme Stoica, prima reacție după ce Edi Iordănescu a semnat cu FCSB. „N-am crezut asta!” | FOTO appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă