Meme Stoica, mesaj emoționant după plecarea lui Dennis Man. „S-a încheiat unul dintre cele mai frumoase capitole!”

1 lună in urmă 1

Meme Stoica, managerul general al FCSB-ului, a postat un mesaj emoționant pe contul său de Facebook după plecarea lui Dennis Man la Parma.

Gigi Becali l-a vândut pe Dennis Man la Parma în schimbul sumei de 13 milioane de euro, iar Meme Stoica a rămas profund marcat de perioada petrecută alături de tânărul fotbalist.

Meme Stoica i-a transmis lui Dennis Man un mesaj care să îl motiveze în aventura de la Parma, echipă care joacă în Serie A.

Meme Stoica, mesaj emoționant după plecarea lui Dennis Man

S-a încheiat unul dintre cele mai frumoase capitole ale profesiei căreia m-am dedicate cu 29 ani în urmă. Capitolul DENNIS MAN

Am rămas cu multe amintiri… golul de la Iași (primul în Liga 1, la 18 ani), debutul în echipa națională, golul cu Sepsi, cele 4 din Serbia, dar și noaptea la Elias… și ultima fotografie împreună care ne-a cam emoționat pe toți 3…
In bocca al lupo, Dennis Man!

Forzzza Parma”, a scris Meme Stoica pe contul său de Facebook.

Meme Stoica: „Am zâmbit când am aflat cum a ajuns Dennis la Steaua/ FCSB”

Înaintea mesajului de mai sus, Meme Stoica a mai scris un comentariu pe contul său de Facebook pentru Dennis Man în care își aduce aminte de primul gol al fotbalistului pentru FCSB, dar și de ultima fotografie împreună cu mijlocașul cumpărat de Parma.

„S-a încheiat unul dintre cele mai frumoase capitole ale profesiei căreia m-am dedicat cu 29 ani în urmă. Capitolul DENNIS MAN.
Am zâmbit când am aflat recent din presă cum a ajuns Dennis la Steaua/FCSB…
Am observat cu entuziasm saltul calitativ gigantic pe care l-a realizat Dennis la Steaua/FCSB…
Știu cum a plecat în Serie A Dennis de la Steaua/FCSB…
…de la primul gol pentru noi, fără a evita noaptea de la Elias, cu primul gol la națională și golul-trofeu, până la ultima reușită în roșu-albastru și ultima fotografie care ne-a provocat (lui Dennis, tatălui și mentorului său și mie) parcă prea mari emoții…
In bocca al lupo, Dennis Man!
Forzzza Parma💛💙”, a mai scris Meme Stoica.

S-a încheiat unul dintre cele mai frumoase capitole ale profesiei căreia m-am dedicat cu 29 ani în urmă. Capitolul…

Publicată de Mihai Stoica pe Sâmbătă, 30 ianuarie 2021

The post Meme Stoica, mesaj emoționant după plecarea lui Dennis Man. „S-a încheiat unul dintre cele mai frumoase capitole!” appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă