Meme Stoica a reacționat după ce a fost acuzat de blat. „Păcat, mare păcat! Mergem împreună la poligraf!”

1 lună in urmă 1

Meme Stoica (55 de ani) a reacționat după ce Victor Roșca, fostul antrenor al lui Oțelul Galați, l-a acuzat de blat.

Victor Roșca (66 de ani) dezvăluia că în 2002, pe vremea când o antrena pe Oțelul Galați, echipa sa a „trântit” un meci cu Gloria Bistrița, iar aranjamentul ar fi fost făcut chiar de Meme Stoica, actualul manager general al FCSB-ului și fostul președinte al Oțelului.

Meme Stoica a reacționat pe contul său de Facebook după ce a văzut ce a declarat Victor Roșca și a infirmat cele spuse de către fostul antrenor al Oțelului.

Meme Stoica a reacționat după ce a fost acuzat de blat

„Ceahlăul – Oțelul 0:0 a fost un rezultat care convenea ambelor echipe. Ceahlăul se salva matematic în penultima etapă (nu mai avea nevoie de un punct la Bistrița în ultimul joc, lui nea Jean nu i-a convenit deloc, deci e absurd ce zice nea Vichi). Noi trebuia să câștigăm ultimul meci acasă cu Mediașul, care era deja retrogradată. A fost 3-0 cu Ilie Dumitrescu antrenor. N-am terminat turul pe locul 7, ci pe 9, la egalitate de puncte cu Bacăul, care era pe 10. Am avut iarăși un conflict? Sau de fapt n-am avut niciunul? Era neplătit nea Vichi de luni de zile, sau luase banii în avans pe tot anul? Cum a dat înapoi banii nea Vichi când l-a anunțat nea Cornel Drăgușin că-și poate lua banii pe 2 ani? Cash, virament? Apropo, chiar dacă are 94 ani, nea Cornel trăiește, moderatorul putea să intervină când a văzut că nea Vichi e confuz. Sau poate se obișnuise deja… Nu mă întâlnisem cu Marius Lăcătuș în București niciodată. Nu aveam nicio discuție cu Steaua, avusesem cu Rapid cu un an în urmă. Urma să am la finele campionatului (tot cu Rapid). Marius Lăcătuș nu era la Steaua, fusese la FC Național”, a scris Meme Stoica pe contul său de Facebook.

Meme Stoica vrea să meargă la testul poligraf

„L-am schimbat pe Victor Roșca pentru că nu eram mulțumit de joc, deși rezultatele nu erau foarte slabe. A contat mult și că refuza să înceapă cu Ogăraru, jucător pe care – personal – îl apreciam mult (îl știam bine de la naționala U18, coleg cu Chivu, Cernat, Dică). Cu Lăcătuș am ajuns să avem șanse la titlu, câștigând și contra Stelei (meci cu declarații din care reieșea clar cât de “bune” erau relațiile noastre cu cei din Ghencea).

Nu-l acționez în instanță pe nea Vichi pentru că realizez cu regret confuzia în care se află. În schimb, mă ofer să mergem împreună la testul poligraf și să se afle dacă e adevărat ce spune fostul meu colaborator. Totul este o PURĂ INVENȚIE. Îmi pare rău doar pentru că un om cu care am avut o relație civilizată apare cu asemenea acuze absurde. Păcat, nea Vichi, mare păcat.

P.S. Sunt destule episoade în cariera mea începută cu 29 ani în urmă care pot fi înfierate, dar membru al cooperativei chiar n-am fost. Iar meciurile blat la Bistrița nu se pierdeau în minutul 78”, a adăugat MM Stoica.

The post Meme Stoica a reacționat după ce a fost acuzat de blat. „Păcat, mare păcat! Mergem împreună la poligraf!” appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă