Membru al clanului lui Amet Metin, reţinut, pentru mită oferită unui poliţist

1 săptămână in urmă 7


Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Braşov au dispus, marţi, 4 mai, reţinerea preventivă a unei persoane, cunoscute ca membru al clanului lui Amet Metin din Bucureşti, pentru săvârşirea infracţiunii de dare de mită, în formă continuată, relatează Agerpres.


Potrivit anchetatorilor, interlopul este acuzat că ar fi oferit mită unui poliţist rutier, după ce ar fi fost prins la volan sub influenţa drogurilor.


Din cercetările efectuate, se arată într-un comunicat al PT Braşov, a rezultat faptul că luni seară, 3 mai, inculpatul a fost depistat că a condus un autoturism pe raza aceleiaşi localităţi şi a fost testat pozitiv la substanţa psihoactivă metadonă.


Iniţial, menţionează procurorii, inculpatul i-a oferit unui agent de poliţie rutieră din cadrul Poliţiei Staţiunii Râşnov, în mod repetat şi în aceeaşi împrejurare, sumele de 50 euro, 100 euro, 200 euro, 300 euro, 400 euro şi în final 500 euro, cu titlu de mită, pentru a nu fi testat.


Apoi, interlopul a licitat pentru a nu i se recolta mostre biologice la Spitalul Orăşenesc Zărneşti şi pentru a nu i se constitui dosar penal pentru infracţiunea de conducerea unui autovehicul pe drumurile publice sub influenţa substanţelor psihoactive.


Sursa citată menţionează că bărbatul va fi prezentat, miercuri, 5 mai, judecătorului de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Braşov cu propunere de arestare preventivă. 


Citeşte Articolul Întreg pe Sursă