Membrii unei familii din Vaslui, AGRESAȚI de un copil de 13 ani. Motivul este HALUCINANT

3 săptămâni in urmă 19

Poliție Poliție

Trei membri ai unei familii din Iana, județul Vaslui, au fost agresaţi de un băiat de 13 ani. Motivul pentru care adolescentul a reacționat agresiv este absolut uimitor, mai exact aceștia i-au atras atenţia să dea muzica mai încet.

VINERI, 05 NOIEMBRIE 2021, 10:33

SURSĂ: Realitatea.NET AUTOR: REALITATEA.NET

Potrivit Inspectoratului de Poliție (IPJ) Vaslui , victimele s-au deplasat la locuinţa băiatului, aflată în apropierea casei lor, şi i-au spus că muzica este dată prea tare. Drept răspuns, copilul le-a adresat injurii şi chiar i-a lovit, fiind ajutat ulterior şi de tatăl său.

"În cauză a fost deschis un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de lovire sau alte violenţe, tulburarea ordinii şi liniştii publice şi ameninţare. Cercetările se efectuează sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Bârlad. Faţă de un bărbat în vârstă de 41 de ani, din Iana, a fost dispusă măsura reţinerii pentru 24 de ore. Ulterior, acesta a fost plasat sub control judiciar pentru 60 de zile", a declarat Bogdan Gheorghiţă, purtător de cuvânt al IPJ Vaslui. 

Reprezentanţii Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului (DGASPC) Vaslui au demarat verificări în acest caz, copilul fiind internat temporar într-un centru al instituţiei, relatează Agerpres. 

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă