Membrii trupei Foo Fighters vor juca în filmul horror "Studio 666". Dave Grohl: "Pregătiţi-vă să râdeţi, să ţipaţi"

4 săptămâni in urmă 19

Membrii trupei rock americane Foo Fighters vor juca în filmul horror "Studio 666", care va fi lansat în cinematografele din Statele Unite pe 25 februarie 2022. Producția prezintă momentul în care solistul Dave Grohl şi ceilalţi membri ai grupului se reunesc într-un studio din California pentru a înregistra cel de-al 10-lea album lor, dar mai multe evenimente imprevizibile le vor strica planurile.

"Odată ajuns acasă, Dave Grohl se va confrunta cu evenimente supranaturale care ameninţă atât finalizarea albumului, cât şi viaţa componenţilor trupei", se afirmă în sinopsisul filmului, care a fost regizat de BJ McDonnell, relatează EFE. 

Proiectul, dezvăluit luni în premieră de portalul Deadline, s-a desfăşurat în cel mai mare secret şi după mai multe "decenii de videoclipuri muzicale ridicole", a explicat Dave Grohl.

"A sosit momentul să-l ducem la următorul nivel... cu un lungmetraj horror şi de comedie. Pregătiţi-vă să râdeţi, să ţipaţi şi să vă daţi în cap cu pungile de floricele", a subliniat solistul trupei.

Trupa condusă de Dave Grohl, fostul toboşar al grupului Nirvana, și formată din Taylor Hawkins, Nate Mendel, Pat Smear, Chris Shiflett şi Rami Jaffee este renumită pentru spectacolele sale pline de energie, la care biletele se epuizează foarte repede şi care umplu stadioane din întreaga lume, mai scrie sursa citată de Agerpres.

Cel mai recent album al trupei Foo Fighters este "Medicine at Midnight", cel de-al zecelea din discografia formaţiei americane, care a fost lansat în februarie 2021 şi s-a vândut în peste 27 de milioane de copii.

Editor : A.A.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă