Mellina, noua concurentă de la „Bravo, ai stil Celebrities”. Cine este şi cu ce se ocupă

2 săptămâni in urmă 33

Mellina, noua concurentă de la „Bravo, ai stil Celebrities”. Melina Dumitru este din București.Cunoscută sub numele Mellina, ea este interpretă, compozitor, producător şi textier. A debutat în showbiz ca majoreta în trupa Abracadabra!

Mellina, noua concurentă de la „Bravo, ai stil Celebrities”

Mellina a început să danseze la doar 5 ani, iar la 23 de ani s-a apucat de muzică. A compus piese pentru Mira, Alina Eremia, Lora şi Kamara. A devenit cunoscută publicului larg în momentul în care a lansat piesa „Poze de album”, în colaborare cu Vescan, care a avut un adevărat succes atât în România cât şi în afară, anunţă Kanal D.

Otniela a părăsit ”Bravo, ai stil! Celebrities”. Nu a fost eliminată: „Are probleme de sănătate”

„Mi-am dorit să întru în competiția tocmai pentru că este o provocare, ceva cu totul nou pentru mine. Referitor la ceea de mă caracterizează că stil, nu am pus niciodată preț pe accesorizarea hainelor, în general nu mi-am cheltuit banii pe haine, pentru că prefer să îi cheltui pe experiențe și sunt, cumva, în minus, în această zona a modei. Am venit la că să învăț, să evoluez. Doresc și să bucur oamenii de acasă”, a declarat Mellina.

Raluca Bădulescu, scandal la Bravo, ai stil! Jurata a părăsit platoul: „Controlează-ţi nervii”

Mellina intră în competiție în locul Ioanei Filimon, care a fost descalificată și eliminată. „Prefer să mă retrag din lumina reflectoarelor și să-mi văd de viață mea, aici la Timișoara! Vreau să trec la o altă etapă, să mă bucur de afacerea mea, să am o stabilitate, pentru că proiectele astea de scurtă durata nu-ți oferă o siguranță! Nu are legătură cu emisiunea! Nu de asta s-a întâmplat descalificarea mea! Din moment ce am fost descalificată și sunt acasă, prefer să mă ocup de afacerea mea și să o fructific să fie mult mai prosperă”, a spus Ioana Filimon.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă