Mellina a fost eliminată de la „Survivor România”. Primele declarații: „Tremur!”

4 săptămâni in urmă 32

Drumul ei în competiție a luat sfârșit! Mellina a fost eliminată de la „Survivor România”. Războinica a făcut primele declarații după ce a auzit verdictul, după ce prezentatorul Daniel Pavel a afirmat că ea e concurenta care părăsește concursul.

Cele două echipe au făcut nominalizări și săptămâna aceasta, Războinicii i-au votat pe Sorin și Mellina, iar Faimoșii pe Jador și pe Elena Marin. Publicul a decis apoi. Mellina e concurenta care părăsește competiția „Survivor România”. Înainte de a-și lua rămas bun de la colegi, aceasta a făcut declarații.

A spus că ea e o simplă cântăreața care, după părerea ei, a demonstrat multe în cadrul competiției.

„După primul traseu la «Survivor», fiecare zi a fost bonus pentru mine. Tremur efectiv. Faptul că am ajuns până aici să fie dovada că orice om poate face orice în viața asta. Sunt o simplă cântăreață, dacă eu am putut să îndur această luptă grea, oricine poate orice.

Vreau să zic că dacă am reușit să inspir un om prin ce am făcut aici, am devenit relevantă ca om. Asta încerc să fac și prin muzica mea. Le mulțumesc fiecăruia din echipa asta, am învățat de la fiecare o lecție. Dumnezeu a zis că mi-am învățat lecțiile. Las loc ca unul dintre Războinici să ajungă Survivor. Vă mulțumesc pentru această experiență. Furnicuța out!”, a spus ea.

 "Tremur!"

Mellina simțea de câteva zile că ea va fi eliminată, nu a mai avut parte de toată susținerea colegilor. „Știam că voi fi nominalizată de către echipă și ei știu. Am mai avut o discuție în camp că sunt împăcată cu gândul de a pleca acasă.”, declara ea, conform wowbiz.ro.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă