Melania şi Donald Trump în ultima fotografie oficială de Crăciun în calitate de cuplu prezidenţial

2 luni in urmă 63

Melania şi Donald Trump au apărut în ultima fotografie oficială de Crăciun. Dincolo de decorul specific sărbătorilor de iarnă, a atras atenţia ţinuta Primei Doamne. Dacă în anii precedenți, Melania obișnuia să aleagă rochii pentru portretul de sfârșit de an, de această dată ea a preferat un costum negru, format din sacou și pantaloni, la care a asortat o cămașă clasică albă.

Atipică nu a fost doar ţinuta Melaniei, ci şi locul în care fotografia a fost realizată. Cuplul prezidențial nu s-a mai fotografiat în salonul împodobit cu brazi, aşa cum o făcea în anii trecuţi, ci pe unul dintre holurile Casei Albe, pe scări.

Citeste si Ultimul Crăciun la Casa Albă pentru familia Trump. Ce temă pentru decoraţiuni a ales Prima Doamnă, Melania

Crăciun fericit din partea președintelui Donald J. Trump și a Primei Doamne Melania Trump” , a scris ea, menționând, totodată, că fotografia a fost realizată pe 10 decembrie, în incinta Casei Albe, de către fotograful Andrea Hanks.

Merry Christmas from President Donald J. Trump and First Lady Melania Trump. @realDonaldTrump & @FLOTUS are seen December 10, in their official 2020 Christmas portrait,on the Grand staircase of the White House in Washington, D.C. (Official White House Photo by Andrea Hanks) pic.twitter.com/PA63RYGSKE

— Melania Trump (@FLOTUS) December 18, 2020

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă