Meghan și Harry, puși la zid de tabloidele britanice după acuzațiile aduse Casei Regale: ”Vor să distrugă monarhia!”

1 lună in urmă 1

O lume întreagă a stat în acest weekend cu ochii pe Londra. Luni dimineață a fost difuzat mult-aşteptatul interviu acordat de Maghan şi Harry realizatoarei TV, Oprah Winefrey.

Hepta

Iar scandalul preconizat nu a întârziat să apară, oricum, tensiunile erau foarte mari. Meghan și Harry au făcut dezvăluiri şocante despre familia regală britanică. Dezvăluiri care numai bine nu fac imaginii monarhiei şi a Palatului Buckingham. Meghan a acuzat familia regală de rasism şi a dezvăluit că viaţa trăită la palat a făcut-o să aibă gânduri sinucigaşe. Harry, între timp, a declarat că fratele şi tatăl lui sunt prizonerii coroanei.

”Meghan și Harry vor să distrugă monarhia”

Meghan Markle i-a acuzat pe membrii Casei Regale britanice de rasism și a sugerat ca aceștia au împins-o în pragul sinuciderii. Ziarele britanice nu au fost deloc blânde cu Meghan. Ba chiar presa de peste ocean scrie că tabloidele au avut o reacție isterică după difuzarea interviului.

”Meghan acuză Palatul de rasism” titrează Daily Mail care a tratat subiectul în zeci de articole și comentarii. ”Meghan s-a gândit la sinucidere când era însărcinată în 5 luni, Kate a făcut-o să plângă și Casa Regală a refuzat să-l facă prinț pe Archie pentru că era îngrijorată de cât de negru va fi” este un alt titlu de pe site-ul publicației.

Prezentatorul Piers Morgan a lansat unul dintre cele mai dure comentarii la adresa cuplului: ”Maratonul de văicăreală, lung de două ore al lui Meghan și Harry a fost o diatribă grețoasă, o propagandă cinică cu momeală rasistă pentru a o răni pe regină în timp ce soțul ei zace în spital - pentru a distruge monarhia”, a acuzat acesta într-un editorial în Daily Mail.

Meghan Markle nu se va mai întoarce niciodată în Marea Britanie după ce a înfuriat Familia Regală cu interviul bombă de la Oprah”, scrie The Sun care a inventat un cuvânt nou pentru a descrie scandalul ”Megxile" ( n.r. Exilul lui Meg). Cei doi sunt certați și pe coperta tabloidului Daily Express - ”Regina: Familia și datoria ne unesc. Asta înseamnă (să fii) în serviciul public, Meghan și Harry! Nu o conversație egoistă la TV cu Oprah.”

CBS plătește o taxă de licență cuprinsă între 7 și 9 milioane de dolari pentru drepturile de difuzare a interviului luat de Oprah Winfrey prințului Harry și ducesei de Sussex, potrivit Wall Street Journal.

Prințul Harry: Regina și Prințul Phillip nu au făcut remarcile rasiste

Voci din Partidul Laburist cer o investigație a Casei Regale cu privire la acuzațiile de rasism. Într-o nouă înregistrare difuzată în premieră la CBS This Morning, Harry a spus că rasismul l-a gonit din Marea Britanie și că regina era prea ocupată să se întâlnească cu el, dar că nici regina și nici prințul Phillip nu au făcut remarcile rasiste.

Descarcă aplicaţia Observator News din Google Play sau App Store şi fii la curent cu ştirile momentului din România şi din lume.

meghan markle printul harry casa regala rasism
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă