Meghan Markle spune că Palatul Buckingham i-a șters prenumele din certificatul de naștere al fiului său și acuză „The Sun” de clickbait

2 luni in urmă 1

Un purtător de cuvânt al lui Meghan Markle a dezmințit informațiile din tabloidul britanic The Sun, considerate jignitoare, conform cărora ducesa și-a șters prenumele, la o lună după nașterea lui Archie Harrison, în mai 2019: „Este un clickbait”.

Prenumele Rachel Meghan au fost scoase doar pentru a face loc formulei „Alteța Sa Regală Ducesa de Sussex”, a susținut tabloidul The Sun. Dar purtătorul de cuvânt al ducesei a spus că decizia a aparținut Palatului Buckingham, a relatat Insider.

„Schimbarea numelui pe documentele publice în 2019 a fost dictată de Palat, lucru confirmat de documentele înalților oficiali ai Palatului. Acest lucru nu a fost solicitat de Meghan, Ducesa de Sussex și nici de Ducele de Sussex”, a explicat purtătorul de cuvânt al Ducesei de Sussex.

„Ceea ce a făcut acest tabloid din Marea Britanie și acei așa-numiți experți citați, această înșelătorie, că Meghan ar dori să nu aibă prenumele pe certificatul de naștere al copilului său sau în orice alt document legal, ar fi de râs dacă nu ar fi jignitor”, se arată în comunicat.

„Se întâmplă multe în lume. Să ne concentrăm pe asta, mai degrabă, decât să creăm clickbait”, a mai precizat purtătorul de cuvânt al lui Meghan Markle.

Momentan, nu s-a aflat motivul ștergerii prenumelor, dar un jurnalist specializat pe Casa Regală de la Evening Standard a declarat pentru Insider că schimbarea certificatului de naștere a fost „o practică normală”. „Titlul lui Meghan este ASR Ducesa de Sussex și, prin urmare, așa se numește”, a spus el.

Palatul Buckingham nu făcut niciun comentariu oficial până la acest moment.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă