Meghan Markle, față în față cu Oprah: Palatul Buckingham ”răspândeşte minciuni” despre mine și Prințul Harry

2 luni in urmă 1


Afirmațiile făcute de către Meghan Markle sunt extrase din interviul acordat celebrei realizatoarei americane Oprah Winfrey, care va fi difuzat de CBS pe 7 martie, relatează AFP, BBC și Agerpres.


Întrebată de Oprah a cum crede că va reacționa familia regală după ce o va auzi „spunându-și propriul adevăr“, Meghan Markle a răspuns:


Nu ştiu cum s-ar putea aştepta ei ca după tot acest timp noi să putem să rămânem pur şi simplu tăcuţi, dacă Palatul joacă un rol activ în răspândirea minciunilor despre noi.

Meghan Markle, conform extrasului difuzat miercuri seară de canalul american CBS:

Mai mult, Meghan a mai dat de înțeles că nu se teme să spună lumii partea ei de adevăr: ”Dacă asta presupune riscul de a pierde lucruri, vreau să spun că există multe care s-au pierdut deja”, a declarat soția prințului Harry.


Cotidianul The Times a relatat miercuri că o plângere pentru hărţuire vizând-o pe Meghan a fost depusă în octombrie 2018 de Jason Knauf, pe atunci secretarul de comunicare al lui Harry şi Meghan.


Palatul Buckingham a avut o reacție neobișnuită cu privire la acuzațiie de hărțuire, declarând că este "foarte îngrijorat" de aceste acuzaţii apărute în The Times, făcute de foşti angajaţi ai ducelui şi ducesei de Sussex.


Interviul dat de Meghan și Harry celebrei realizatoare Oprah este aşteptat cu nerăbdare în Marea Britanie.


Meghan, în vârstă de 39 de ani, și Prințul Harry, 36 de ani, locuiesc în prezent în California, SUA.


Cei doi s-au retras din postura de membri superiori ai Familiei Regale din Marea Britanie, la începutul anului trecut. Decizia a fost motivată de faptul că au nevoie de intimitate.


Cei doi sunt părinții unui băiețel de 1 an și 9 luni, Archie Harrison Mountbatten-Windsor, iar pe 14 februarie, Meghan a anunțat că este din nou însărcinată.


Citeşte Articolul Întreg pe Sursă