Meghan Markle, cu ochii în lacrimi la interviul pentru Oprah Winfrey: „Pur și simplu am vrut să nu mai fiu în viață”. Motivul pentru care Ducesa de Sussex a avut gânduri de sinucidere

2 luni in urmă 7

Prinţul Harry şi Meghan Markle au făcut, duminică, în cadrul interviului acordat pentru Oprah Winfrey, mai multe dezvăluiri explozive. Ducesa de Sussex, 39 de ani, care este metisă, a afirmat, în interviul difuzat de canalul american CBS, că membrii familiei regale britanice erau îngrijoraţi de culoarea pielii fiului ei Archie înainte de naşterea lui, notează agenția France Presse, citată de Agerpres.

Meghan a declarat că Prințul Harry a fost întrebat de un membru al familiei sale cât de neagră va fi pielea lui Archie, primul copil al cuplului.

Realizatoarea Oprah Winfrey a întrebat-o pe Meghan de ce nu a vrut familia regală să-l ofere lui Archie titlul de prinţ. Meghan a spus că în lunile dinainte de a-l naşte pe Archie au existat doar conversaţii despre faptul că Archie nu va primi titlul aferent, dar şi despre culoarea pielii bebeluşului şi despre ce „ar însemna asta şi cum ar arăta”.

Nici Meghan şi nici Harry nu au vrut să spună cine este membrul familiei cu care Harry a avut această conversaţie. Harry a declarat că Diana, mama sa, ar fi „furioasă şi tristă” dacă ar vedea cum s-au desfăşurat lucurile

Meghan Markle a dezvăluit şi că a avut gânduri sinucigaşe ca urmare a mediatizării sale intense de către presa britanică, iar familia regală a refuzat ca să primească ajutor.

Pur şi simplu nu mai voiam să fiu în viaţă. Şi acestea au fost gânduri constante, terifiante, reale şi foarte clare.

Meghan Markle:

„Şi m-am dus să văd instituţia şi am spus că trebuie să merg undeva pentru a primi ajutor. Am spus că nu mă simţisem aşa niciodată. Mi s-a spus că nu pot, că nu ar fi bine pentru instituţie”, a adăugat ea.

Dacă fosta actriţă americană a denunţat o „adevărată campanie de denigrare” din partea instituţiei regale şi a spus că nu s-a simţit protejată de familia regală, ea a avut grijă să nu atace personal membrii coroanei.

Eaa afirmat că, spre deosebire de cele publicate de presa britanică, nu a fost cea care a făcut-o pe Kate, ducesa de Cambridge, să plângă, ci că s-a întâmplat contrariul în timpul unui incident care a avut loc înainte de căsătoria ei cu prinţul Harry în 2018. Ea a precizat că, la scurt timp după aceea, Kate şi-a cerut scuze.

Meghan Markle și Prinţul Harry au un băiețel de 1 an și 9 luni, Archie Harrison Mountbatten-Windsor.

Meghan și Harry locuiesc în prezent în California, SUA, după ce s-au retras din postura de membri superiori ai Familiei Regale din Marea Britanie, la începutul anului trecut, părăsind astfel și locuința Frogmore Cottage din Windsor, dăruită cuplului de regină. Decizia a fost motivată de faptul că au nevoie de intimitate.

Regina le-a retras dreptul de a mai folosi titulatura „regal”, după ce a anunțat că și cea monarhică de „alteță” le este retrasă.

Prinţul Harry şi fosta actriţă americană Meghan Markle s-au căsătorit pe 19 mai 2018, după o relație de doi ani, fiind unul dintre cele mai urmărite evenimente din istoria televiziunii.

Foto: captură video CBS

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă