Meghan Markle a spus în interviul acordat lui Oprah Winfrey că a avut gânduri sinucigaşe

1 lună in urmă 8


Gândurile sinucigașe ale lui Meghan Markle, rasa fiului cuplului, Archie, și faptul că cei doi așteaptă o fetiță în vară se numără printre dezvăluirile făcute de Prințul Harry și soția sa, Meghan Markle, în interviul acordat celebrei realizatoare TV americane Oprah Winfrey, la CBS.


Meghan şi Harry au acordat azi noapte un interviu de aproape două ore postului american CBS, în care au vorbit pentru prima dată despre mai multe subiecte delicate, pe care altfel le evită.


Conversații despre „cât de întunecată” ar fi pielea bebelușului lor, o ruptură între prințul Harry și tatăl său. încât Harry a spus că prințul Charles „a încetat să mai telefoneze”și afirmațiile lui Meghan Markle, „nu voiam să mai fiu în viață” se numără printre dezvăluirile făcute de cei doi. 7 milioane de dolari americani este suma plătită de CBS cuplului regal pentru ca aceștia să vorbească, potrivit revistei People.


Ducesa de Sussex susține că s-a gândit la suicid


Foto: Hepta

Conform lui Meghan Markle, viața din familia regală britanică era atât de izolată, de singură și de lipsită de sprijin, încât a experimentat gânduri suicidare, a relatat CNN.


„Pur şi simplu nu mai voiam să fiu în viaţă. Şi acestea au fost gânduri constante, terifiante, reale şi foarte clare", i-a spus ducesa de Sussex lui Oprah Winfrey.


Episod de rasism în Casa Regala britanică


Meghan, care este metisă, a explicat că în familia regală britanică au existat mai multe „îngrijorări și discuții despre cât de închisă este pielea lui Archie atunci când s-a născut”.


Harry a confirmat aceste discuții, dar a adăugat că nu va dezvălui niciodată detalii.


Harry și Meghan vor avea o fetiță în vară


Ducele și ducesa de Sussex au dezvăluit în cadrul interviului cu Oprah Winfrey că vor mai avea un copil în această vară.


Prințul Harry a spus: „Va fi fetiță”. Apoi a adăugat: „A avea un copil, sau doi este oricum extraordinar. Dar să ai mai întâi un băiat și apoi o fată, ce mai poți cere?”.


Harry, captiv fără să știe în sistemul regal


Harry a spus că, la fel ca Meghan, a fost captiv în sistemul construit de Casa Regală britanică, dar că nu știa acest lucru. El a adăugat că fratele și tatăl său erau de asemenea „prinși” și că instituția regală era un mediu înăbușitor.


Harry a dezvăluit că tatăl său, prințul Charles, nu a mai telefonat când el și Meghan s-a îndepărtat de familia regală, dar că ulterior prințul Charles a revenit la sentimente mai bune.


Meghan, despre Regina Elisabeta a II-a: Minunată, dar nu m-a sprijinit


Ducesa de Sussex a explicat în interviu că Regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii a fost „minunată și primitoare”, dar în schimb nu a existat „nicio îndrumare sau sprijin”, relatează CNN.


Citeşte Articolul Întreg pe Sursă