Meghan Markle a primit atacul devastator, de unde nu se aștepta. Se folosește de familia regală?

1 lună in urmă 1

Meghan Markle, atacată de unde nu se aștepta. Sora sa, Samantha, a scris în cartea ”The Diary of Princess Pushy’s Sister Part 1”, pe care urmează să o lanseze, că actrița este geloasă pe Kate Middleton, „deși nu se poate compara cu ea”. Mai mult, despre aceasta susține și că se folosește de familia regală pentru a-și relansa cariera.

Samantha, împotriva lui Meghan Markle. Sora ducesei de Sussex a făcut dezvăluiri intrigante în cartea sa

„Samantha scrie că soţia lui William, Kate Middleton, este o mamă excelentă, o bună prietenă, un exemplu pentru oamenii din ţara ei. Ea o compară apoi cu Meghan, despre care crede că foloseşte pur şi simplu familia regală pentru a-şi relansa propria carieră”, spune o sursă O.K!.

Totodată, femeia precizează cât de încântată a fost să-l vadă pe prințul Charles cum o conducea pe Meghan la altar, la nunta cu prințul Harry, chiar dacă părintele actriței nu a putut fi acolo, pentru că a suferit un infarct din cauza stresului. Pe de altă parte, mărturisește că este încă supărată pe Meghan pentru că nu și-a arătat recunoștința față de tatăl ei și nu a vrut să-i fie alături la ceremonie.

Sora ducesei de Sussex are convingerea că Meghan se folosește de familia regală exact cum s-a folosit și de tatăl lor, susținând că actrița s-ar fi bucurat de generozitatea lui Thomas Markle Sr., apoi l-ar fi abandonat când avea mai multă nevoie. Surse din anturajul familiei regale au spus pentru ”In Touch” că ducesa este furioasă din cauza cărții, dar că nu-și va arăta nemulțumirea în public.

De altfel, se spune că în februarie anul trecut Meghan a izbucnit în lacrimi după ce a aflat că sora ei vitregă intenționează să scrie o carte despre ea. „Ducesa de Sussex a simțit că aceasta profită de ea”, potrivit unui apropiat.

Samantha Markle, în vârstă de 56 de ani, va lansa cartea ”The Diary of Princess Pushy’s Sister Part 1”, luna viitoare, în SUA. Ea promite că volumul de 330 de pagini va expune adevăruri ascunse despre familia ei și că „un basm regal se va prăbuși”. Sora ducesei a anunțat anul trecut că va scrie o a doua carte, care se va numi ”In the Shadows of the Duchess”.

Cele două s-ar fi văzut ultima dată în 2008 

Meghan și-ar fi văzut sora, care locuiește în Florida, în 2008. Totuși, ranchiuna pe care aceasta i-o poartă pare ”caldă”, având în vedere că în interviuri, chiar și în cele recente, Samantha a fost extrem de critică la adresa actriței.

The post Meghan Markle a primit atacul devastator, de unde nu se aștepta. Se folosește de familia regală? appeared first on IMPACT.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă