Meghan Markle a izbucnit în lacrimi, la funeraliile reginei Elisabeta a II-a. Imaginile care i-au trădat durerea

5 zile in urmă 42

Meghan Markle a fost fotografiată cu lacrimi în ochi, vizibil emoţionată, la funeraliile de stat organizate în Marea Britanie în ziua în care regina Elisabeta a II-a este condusă pe ultimul drum. Ducesa de Sussex, îmbrăcată în negru, s-a alăturat celorlalţi membri ai familiei regale britanice, în vreme ce milioane de oameni de pe întreg mapamondul urmăresc ceremonia funerară, transmisă în direct.

Soţia prinţului Harry, în vârstă de 41 de ani, a fost o prezenţă controversată, mai ales după ce ducii de Sussex au renunţat la titlurile oficiale regale şi au făcut dezvăluiri incendiare, inclusiv în interviuri celebre precum cel acordat pentru Oprah Winfrey. Asta nu a împiedicat-o pe Meghan Markle, acum în vârstă de 41 de ani, să-şi afişeze durerea la înmormântarea suveranei. Şi săptămâna trecută s-a arătat îndurerată, în timpul slujbei de la Westminster Hall, relatează Mirror

Au fost momente extrem de emoţionante şi la finalul slujbei de la Westminster Abbey. După câteva momente de reculegere, imnul național britanic, "God Save the King", a fost intonat pentru prima dată în întregime. 

Funeraliile Reginei Elisabeta a II-a

Regina Elisabeta a II-a va fi înhumată luni, la ora locală 19.30 (21.30, ora României), într-o ceremonie privată, în Capela St George's a Castelului Windsor, la periferia de vest a Londrei, în urma unor funeralii de stat. Ceremonia de înmormântare, care se desfăşoară între 10:00 şi 18:30 GMT, a început cu funeraliile de stat la Westminster Abbey, la care participă peste 2.000 de invitaţi, printre care sute de demnitari străini şi capete încoronate. La sfârşitul slujbei de la abaţie s-au păstrat două minute de reculegere la nivel naţional, apoi s-a intonat imnul naţional "God Save the King".

Urmează o procesiune în centrul Londrei de unde sicriul este dus la Castelul Windsor, unde Elisabeta a II-a va fi înmormântată, în cadrul unei ceremonii private, în capela Regele George al VI-lea, alături de soţul său, ducele de Edinburgh, care a murit anul trecut.

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Stiri externe » Meghan Markle a izbucnit în lacrimi, la funeraliile reginei Elisabeta a II-a. Imaginile care i-au trădat durerea

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă