Medvedev: Armele nucleare strategice pot fi folosite pentru apărarea noilor regiuni ucrainene alipite Rusiei / „Nu există cale de întoarcere. Rusia și-a ales propria cale”

1 săptămână in urmă 28

Fostul președinte rus Dmitri Medvedev a declarat joi că orice armament din arsenalul Moscovei, inclusiv armele nucleare strategice, ar putea fi folosit pentru a apăra teritoriile din Ucraina alipite Rusiei, relatează Reuters.

Medvedev, care ocupă și funcția de vicepreședinte al Consiliului de Securitate al Rusiei, a declarat că referendumurile planificate de autoritățile instalate de Rusia și de autoritățile separatiste în mari porțiuni din teritoriul ucrainean vor avea loc și că „nu există cale de întoarcere”.

„Instituția occidentală și toți cetățenii țărilor NATO, în general, trebuie să înțeleagă că Rusia și-a ales propria cale”, a declarat Medvedev.

Citește și...

Disclaimer: G4Media nu a cerut și nu a primit niciodată fonduri guvernamentale direct sau sub forma unor campanii de informare. Acesta este un ajutor de stat mascat care distorsionează piața de media și este inacceptabil. De asemenea, G4Media nu acceptă bani de la partidele politice în afara campaniilor electorale. Publicitatea electorală marcată ca atare este normală în perioada alegerilor.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă