Medicul-șef al Secției Clinice Cardiologie 1 din Sibiu, mort de Covid la 55 de ani

2 săptămâni in urmă 15

De Monica Palade.
Publicat: 29.04.2021, 23:15.
Actualizat: 29.04.2021, 23:15

Medicul-şef al Secției Clinice Cardiologie 1 din Sibiu a murit din cauza COVID 19, la 55 de ani.

Medicul-șef al Secției Clinice Cardiologie 1 din Sibiu, mort de Covid la 55 de ani

Facebook

Anunţul morţii Gabrielei Eminovici a fost făcut pe Facebook de reprezentanții spitalului din Sibiu.
„Dragi prieteni, cu mare tristețe vă anunțăm că dna. Dr. Eminovici Gabriela, medicul șef al Secției Clinice Cardiologie I a SCJU Sibiu a pierdut, din păcate, lupta cu virusul Sars-Cov2. Dumnezeu să o ierte și să o odinească în pace! S-a stins din viață un cardiolog de excepție, cu o pregătire deosebită și cu o reală vocație, iar medicina sibiană este de astăzi, mai săracă, pierzând un profesionist desăvârșit. Dna. Dr. Gabriela Eminovici s-a dedicat permanent meseriei și pacienților pe care i-a îngrijit cu devotament și empatie și va rămâne mereu atât în inimile colegilor săi cât și în inimile pe care le-a tratat și le-a dat șansa la viață”, este mesajul reprezentanților Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Sibiu.

Mesaj pentru a încuraja vaccinarea

Cei de la spital le recomandă tuturor să se vaccineze anti-Covid. „Pandemia Covid-19 mai face o victimă în rândul personalului medical care, mai mult decât oricine, este supus permanent riscurilor. Tocmai de aceea, subliniem încă o dată că este în puterea noastră, a tuturor, să contribuim la limitarea numărului de infectări și a cazurilor grave, prin vaccinare”, au mai precizat medicii.

Descarcă aplicaţia Observator News din Google Play sau App Store şi fii la curent cu ştirile momentului din România şi din lume.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă