Medicul Flavia Groşan îşi consulta pacienţii online: „Am un deces, un senior de peste 80 de ani. Am început eu tratamentul, familia a decis să-l ducă la spital şi a murit”

1 lună in urmă 7

Medicul Flavia Groşan a povestit, luni seară, la România Tv cum au decurs discuţiile în Comisia de etică a Colegiului Medicilor Bihor.

Medicul Flavia Groşan: Am avut mii de pacienţi de la inceputul pandemiei

Citeşte şi Flavia Groşan, după audierea în Comisia de etică: „Nu vă fie frică, mergem înainte”. Dezvăluirile şefei Colegiului Medicilor

„A fost o discutie amiabila, eleganta intre colegi. Cu multi dintre ei ma cunoasteam de multi ani. Eu am inteles mesajul lor, sper că şi ei au inteles mesdajul meu. În fond in joc e viaţa bolnavilor, nu interesele mele sau ale lor.

Eu le-am explicat de ce se ajunge la terapie intensiva. Am identificat multe cauze. As vrea sa vorbesc despre ceea ce am facut eu.

La inceputul pandemiei eu le-am zis pacienţilor: la primele simptome ma sunati sa incepem tratamentul. Covid-ul coboara foarte repede la plămâni.

Am avut mii de pacienţi de la inceputul pandemiei. Eu nu fac statistici, eu nu am timp sa număr cazurile. Rolul meu este să vindec omul. Au fost consultatii online, 99% au fost online. Am un deces, un senior de peste 80 de ani. Am inceput eu tratamentul, familia a decis sa l duca la spital si a murit.”, a spus medicul la România Tv.

Citeşte şi Schema pentru tratamentul antiCOVID a doctoriței-minune. Flavia Groșan spune că rețeta costă DOAR 100 de lei: Am vindecat mii de oameni cu ea!

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă