Medicul Bogdan Oprita, mobilizarea fara precedent pentru interventia la Institutul Matei Bals: "Am avut 38 de echipaje de interventie"

4 săptămâni in urmă 28

Medicul Bogdan Oprita, coordonatorul interventiei medicale in cazul incendiului produs la Institutul Matei Bals din Capitala, in urma caruia patru pacienti au murit, spune ca au fost mobilizate echipe de interventie nu doar de la nivelul SMURD, ci si de la nivelul Serviciului de Ambulanta Bucuresti.

"Am coordonat fortele de interventie din punct de vedere medical, am avut 38 de echipaje de interventie. Au fost mobilizati un numar de 100 de asistenti si medici suplimentar", a declarat Bogdan Oprita.

Unde au fost trimisi pacientii din spital

Pacientii au fost trimisi la Spitalul Sfantul Ion, Spitalul Pantelimon.

"24 de autospeciale cu apa si spuma au fost mobilizate la fata locului si 4 salvari de la inaltime", a declarat si comandantul interventiei, colonelul Schiopu.

"Interventia este finalizata, incendiul este lichidat", a spus doctorul Raed Arafat, seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta.

Patru persoane au murit in urma incendiului de la Institutul Matei Bals din Capitala.

Mai puteti citi:

Turnatoriile la Securitate facute de femeia pe care Claudiu Nasui a sustinut-o intr-o functie de conducere in Ministerul EconomieiIncep epurarile in institutiile publice. Peste 200 de angajati din Consiliul Judetean Prahova, pusi pe liberSecuritatea si "oamenii noi" din politica. Cazul domnului ministru NasuiVIDEO La 59 de ani, Nadia Comaneci a dezvaluit care este pasiunea ei secretaCum a ajuns Israel, tara care a vaccinat cel mai mult, sa fie pusa la pamant de noua tulpina
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă