Medic: „Sunt îngrijorată din cauza apariţiei de noi cazuri de COVID-19. S-au reluat transferurile între spitale”

2 luni in urmă 30

spital COVIDspital COVID
  • Șefa de la Ambulanța Argeș face un apel pe Facebook.
  • Luminița Paul, medic: „Sunt îngrijorată din cauza apariţiei de noi cazuri de COVID-19”
  • Luminița Paul, medic: „Haideţi să nu o luăm de la capăt!”

Șefa de la Ambulanța Argeș face un apel pe Facebook, precizând că îşi doreşte revenirea la normalitate. „Sunt îngrijorată din cauza apariţiei de noi cazuri de COVID-19 – 3, 4, 7 pacienţi pe zi. A început izolarea pozitivilor şi carantinarea contacţilor”, anunţă medicul.

„Îmi doresc să nu mai purtăm mască, vreau să zâmbim și să ne vedem fața, copii noștri să învețe fizic, toți pacienții să fie tratați la timp în spitale! Nu îmi permit să vă mai recomand vaccinarea împotriva COVID-19!”, a scris Luminiţa Paul, pe Facebook.

„S-au testat pozitiv 7, 4, 3, 6 pacienți pe zi, a început transportul acestora la spital și s-au reluat transferurile între spitale. A început izolarea pozitivilor și carantinarea contacților. Adulți și copii. Familii. Haideți să facem tot ce ne stă în putință, fiecăruia, să nu o luăm de la capăt! Nu vreau să-mi amintesc cum era Argeșul anul trecut, pe vremea aceasta ! Am încredere în voi și sper că totul va fi bine!”, a mai scris medicul.

The post Medic: „Sunt îngrijorată din cauza apariţiei de noi cazuri de COVID-19. S-au reluat transferurile între spitale” appeared first on Aleph News.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă