Medic legist: Barbatul decedat la Pitesti dupa ce a fost imobilizat de politisti a murit sufocat

2 săptămâni in urmă 11

Barbatul din Pitesti care si-a pierdut viata dupa o interventie in forta a Politiei a murit asfixiat, a anuntat in dimineata zilei de duminica, 18 aprilie, medicul legist Dan Manu.

"Cauza mortii este asfixia mecanica. Moartea a fost una violenta", a declarat medicul legist, potrivit caruia in acest caz nu a fost vorba de un infarct.

Politistii implicati in incidentul de la Pitesti, in urma caruia un batran a murit dupa ce a fost imobilizat cu genunchiul pe gat, au fost audiati de procurori. Anchetatorii vor sa verifice intreaga interventie, nu doar momentul in care omul a fost pus la pamant.

Ministrul de Interne, Lucian Bode, a reactionat la aflarea acestei vesti: "Am primit si o veste trista, de la Pitesti. Cand moare un om e o tragedie. Stiu ce s-a intamplat acolo, la un incendiu politistii au incercat sa incatuseze un barbat de 63 de ani, sub influenta bauturilor alcoolice care refuza sa paraseasca imobilul, barbatul a intrat in stop cardiac, a decedat. Ancheta este preluata de un procuror".

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă