Medic: „Impunerea certificatului verde la orice activitate ar fi dus la 300.000 de oameni vaccinaţi. Într-o lună era totul rezolvat”

3 săptămâni in urmă 29

 Profi Media Sursa foto: Profi Media

Medicul cardiolog Vasile Rădulescu afirmă, joi seară, că impunerea certificatului verde la orice activitate ar fi dus la 300.000 de oameni vaccinaţi.

JOI, 04 NOIEMBRIE 2021, 21:42

SURSĂ: realitatea.net AUTOR: REALITATEA.NET

,,Când ai o situaţie care-ţi pune în pericol toţi locuitorii ţării, omorându-ţi 3.000 pe săptămână, adică fix cât un sat, iar tu o dai cotită în jocuri politice, în evitarea elegantă a unei discriminări închipuite, în salivarea după veşnicul ciolan, în menţinerea scaunului cald, fără să iei prompt nişte măsuri care să-ţi protejeze locuitorii, chit că-i vei deranja pe unii care oricum ar merita un duş rece cu furtunul la pielea goală, în piaţa publică, asta înseamnă ţară cu nişte conducători de doi lei”, a scris Vasile Rădulescu pe o rețea de socializare.  

Acesta afirmă că situaţia ar fi putut fi rezolvată într-o lună, prin decizii ferme.    

,,Certificat obligatoriu pentru orice activitate -> 100-200-300.000 de oameni vaccinaţi pe zi -> într-o lună era totul rezolvat”, mai afirmă medicul.

În România, au fost vaccinate până acum cu schemă completă 6.445.584 persoane, iar 7.190.510 au primit prima doză de vaccin. 

Legea privind impunerea certificatului verde angajaţilor din anumite domenii a fost respinsă de Senat săptămâna trecută, legea fiind în Camera Deputaţilor.  

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă