Meciul România - Macedonia de Nord a fost mutat pe Arena Naţională

1 lună in urmă 1

UCL: Juventus - Porto, marți, 22:00, Digi Sport 1

UCL: Borussia Dortmund - Sevilla, 22:00, marți, Digi Sport 2

Conform site-ului FRF, motivul schimbării locului de disputare este legat de pandemia de coronavirus, iar iniţiativa aparţine staff-ului tehnic al primei reprezentative.

Meciul naţionalei României cu Macedonia de Nord se va disputa pe Arena Naţională din Bucureşti

"Debutul ''tricolorilor'' în preliminariile CM 2022 va avea loc în Bucureşti, modificarea fiind acceptată de federaţia de la Skopje şi organizatorii competiţiei. În contextul prelungirii efectelor pandemiei care nu permit accesul suporterilor pe stadioane şi la iniţiativa staff-ului tehnic al echipei naţionale, FRF a solicitat Federaţiei din Macedonia de Nord acceptul pentru modificarea locului de disputare al partidei programate în 25 martie 2021. Astfel, deşi iniţial gazdă trebuia să fie Stadionul 'Ilie Oană' din Ploieşti, în urma confirmărilor venite inclusiv de la organizatorii competiţiei, meciul se va juca pe Arena Naţională din Bucureşti, cu începere de 21:45", se arată pe site-ul citat.

Echipa naţională de fotbal a României va disputa trei partide în luna martie, toate contând pentru preliminariile Cupei Mondiale 2022: România - Macedonia de Nord (25 martie, ora 21:45), România - Germania (28 martie, ora 21:45) şi Armenia - România (31 martie, ora 19:00).

România se mai află în grupă cu Islanda şi Liechtenstein. La CM 2022 se califică direct primul loc din grupă, locurile secunde urmând să dispute baraje.

Agerpres

Etichete: romania , arena nationala , meciuri romania , romania preliminarii cm 2022 , romania macedonia de nord
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă