Meciul România – Italia din Fed Cup devine un fiasco! După Simona Halep, Patricia Țig s-a retras și ea din cauza unei accidentări

3 săptămâni in urmă 16

Naționala României nu se poate baza pe cele mai bune două „tricolore” în play-off-ul cu Italia din Fed Cup! După ce Simona Halep s-a retras din echipă vineri, Federația Română de Tenis (FRT) a făcut un nou anunț incredibil sâmbătă! 

Încă o jucătoare convocată de căpitanul Monica Niculescu a devenit indisponibilă pentru barajul România – Italia, programat pe 16 și 17 aprilie! Patricia Țig (63 WTA), a două jucătoare a României, s-a retras din cauza unei accidentări, la fel cum a procedat și Simona Halep (3 WTA)!

Mai rar se întâmplă în competiția inter-țări ca primele două jucătoare dintre cele convocate să se retragă înaintea unei întâlniri importante, așa că meciul România – Italia, care contează pentru menținerea în Grupa Mondială din Fed Cup, devine un fiasco.

Anunț incredibil înaintea meciului România – Italia din Fed Cup! După Simona Halep, Patricia Țig s-a retras și ea din cauza unei accidentări

„Patricia Țig, jucătoare convocată în echipa României pentru meciul cu Italia, din cadrul Billie Jean King Cup (n.r. – competiția cunoscută sub numele Fed Cup), a anunțat că este accidentată și, din păcate, nu poate participa la această întâlnire.

Pentru partida programată la Sala Polivalentă, din Cluj-Napoca, din 16 și 17 Aprilie 2021, din play-off-ul Grupei Mondiale a „Billie Jean King Cup”, echipa României va fi formată din Irina Bara, Mihaela Buzărnescu, Elena Gabriela Ruse și Monica Niculescu, Monica fiind și Căpitanul echipei României”, este anunțul remis de FRT.

The post Meciul România – Italia din Fed Cup devine un fiasco! După Simona Halep, Patricia Țig s-a retras și ea din cauza unei accidentări appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă