Meciul pe care FCSB îl joacă în Serbia, scos de la casele de pariuri! Ce s-a întâmplat înaintea partidei dintre Backa Topola și echipa lui Gigi Becali

2 months ago 2

Meciul dintre Backa Topola și FCSB a devenit o necunoscută și pentru casele de pariuri. Unele case au decis să scoată meciul din ofertă, după ce mai mulți jucători de la FCSB s-au infectat cu coronavirus și nu pot juca în Serbia.

Inițial, FCSB avea o cotă de 1,90 la victorie la majoritatea caselor de pariuri, însă lucrurile s-au schimbat după ce roș-albaștrii au ajuns cu lotul decimat în Serbia.

Trei case importante de pariuri au scos din ofertă meciul Backa Topola – FCSB

Unibet a acordat azi cota de 2,50 pentru victoria FCSB-ului și 2,60 pentru succesul sârbilor, însă meciul a fost scos între timp din ofertă. Cei de la bet365 au luat și ei aceeași decizie, imediat după ce au văzut problemele de la FCSB. La fel a procedat și o altă casă importantă: NetBet.

Deocamdată, meciul se poate paria doar la betfair și Fortuna. Betfair oferă aceeași cotă la victorie (2,50) pentru ambele echipe, în timp ce Fortuna dă un foarte mic avantaj sârbilor (2,55 față de 2,56).

ECHIPELE DE START:

Backa Topola (4-4-2): Filipovic – Balaz, Antonic, Babic, Ponjevic – Zec, Tomanovic, Trumbasevic, Milicevic – Duronjic, Lukic
Rezerve: Jorgic, Santrac, Siladji, Banjac, Djuric, Stanojev, PetrovicRezerve: Jorgic, Santrac, Siladji, Banjac, Djuric, Stanojev, Petrovic
Antrenor: Zoltan Sabo

FCSB (4-3-3): Ducan – Crețu, Simion, Briceag, Pantea – Moruțan, Perianu, Panțîru – Man, Buziuc, Fl. Coman
Rezerve: Ad. Petre, R. Ion, Pantea,
Antrenor: Toni Petrea

The post Meciul pe care FCSB îl joacă în Serbia, scos de la casele de pariuri! Ce s-a întâmplat înaintea partidei dintre Backa Topola și echipa lui Gigi Becali appeared first on Prosport.

Read Entire Article
Powered By Seo Tools