Meciul de retragere al lui Mutu a fost amânat din nou! Ce legende urmau să vină la Cluj-Napoca

1 lună in urmă 1

Meciul de retragere al lui Mutu a fost amânat din nou! Ce legende urmau să vină la Cluj-NapocaMeciul de retragere al lui Mutu a fost amânat din nou! Ce legende urmau să vină la Cluj-Napoca

Meciul de retragere al lui Adrian Mutu a fost amânat din nou, din cauza pandemiei de coronavirus, au anunţat organizatorii evenimentului.

JOI, 25 FEBRUARIE 2021, 20:47

SURSĂ: realitateasportiva.net

AUTOR: Realitatea Sportiva

Partida demonstrativă trebuia să se dispute în cadrul celei de-a treia ediţii a Sports Festival, unde urma să vină şi Simona Halep.

Organizatorii evenimentului au dat un comunicat în acest sens, în care anunţă amânarea evenimentului care trebuia să aibă loc în luna iunie a acestui an.

Dragii noştri, cea de-a treia ediţie Sports Festival nu va avea loc la data clasică, în iunie 2021. Deşi primele două ediţii ale festivalului au avut loc în luna iunie şi au strâns peste 150.000 de participanţi, ediţia programată pentru 2021 va fi organizată la o dată ce urmează să fie stabilită.

Ne dorim să organizăm un festival în condiţii de deplină siguranţă şi aşteptăm directive clare date de autorităţi vizavi de organizarea marilor evenimente. În acelaşi timp, consultăm calendarele sportivilor învitaţi la festival şi a marilor competiţii internaţionale.

Totul, pentru a putea reveni cu o nouă ediţie Sports Festival aşa cum ne-am dorit-o şi care să includă întâlnirea fanilor cu super campionii României şi un nou super-demonstrativ de tenis Simona Halep & friends şi meciul de retragere al lui Adrian Mutu. Biletele cumpărate de fani la cele două meciuri demonstrative rămân valabile.„, apare în comunicatul dat de organizatorii evenimentului de la Cluj-Napoca.

Vezi  pe realitateasportiva.net ce nume uriașe din fotbalul mondial urmau să vină la Cluj-Napoca.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă